Fiolin (barn, ungdom og voksne)



Kursarrangør: Nordstrand Kulturskole
Sted: Kastellet skole.
          Oslo, Nordstrand
Kursadresse: Birger Oliversvei 34, 1176 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Vi tar inn nye elever hele skoleåret. Ta kontakt med kulturskolen for å avtale time.
Varighet: 30 minutter
Pris: 385

Vi tilbyr fiolinundervisning på alle nivåer og for alle aldre. Individuell eller gruppe, 2 – 5 elever. Samspill og elevkonserter hvert semester. Fiolin er et instrument som vi anbefaler å begynne med så tidlig som mulig, allerede fra 5 års alderen.

Teknikken hos et barn som har begynt å spille tidligere vil falle mer naturlig enn hos en som starter senere. For de yngste elevene vil lærer bruke tid på å gjøre eleven kjent med instrumentet gjennom lek og improvisering. Lære de forskjellige strengene og de forskjellige tonene.

Senere rytmeforståelse og notelesning med stigende vanskelighetsgrad i forhold til elevens og lærerens ambisjonsnivå. Det viktigste med undervisningen er at eleven synes det å gøy å lære instrumentet, spille sammen, lage musikk og at de føler mestring! Ved oppstart får eleven utdelt et kompendium, «guidehefte», for fiolin. Heftet skal være til hjelp for elev og foreldre ved øving hjemme, og med god råd til hvordan ta vare på instrumentet. Heftet er skrevet av en av våre fiolinlærere.

Vi tar opp nye elever hele året. Elevene betaler fra den dato eleven starter. Kursbinding ut semesteret. Om ønskelig kan eleven få tilbud om 45 - eller 60 min time. For informasjon om våre kurspriser se kulturskolens hjemmeside.

Målgruppe for kurset:/b>
Barn og ungdom i alle aldre som ønsker å lære å spille fiolin.

Kursmateriell:
Følgende inngår i kursavgiften:
Individuell time/ gruppetime, elevkonsert, samspillgrupper.

Vis flere tilsvarende kurs: