241019 Dynamisk stilleben med Debbie Mathisen Przedpelska



Kursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang Briskebyvn.50 bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyvn 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag - søndag, kl 10:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 2600.-
Neste kurs: 19.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Målet er å åpne noen dører og guide deg gjennom en annerledes, friere og personlig tegne og malestil.Vi beveger oss fra en statisk gjengivelse til en friere og mer energisk uttrykk.

Målet er å åpne noen dører og guide deg gjennom en annerledes, friere og personlig tegne og malestil. En liten intro 'Stilleben - før og nå' setter igang impulser og gir forståelse av stilleben i en større kunstsammenheng.
Gjennom ekspressiv tegning og maleri blilr hverdagens objekter spennende aktører i din egen fortelling. Vi beveger oss fra en statisk gjengivelse til en friere og mer energisk uttrykk.
Passer for viderekomne og erfarne som ser etter noe nytt og som vil utforske og utvikle et løsere og dynamisk uttrykk. Grip sjansen til to intense dager med mye inspirasjon, påfyll og maleglede.

19-20 oktober, 10.00 -16.00 begge dager
Pris 2600.- betales ved påmelding for å sikre plassen og refunderes ikke med mindre plassen kan overdras en annen. Innbetalt beløp kan brukes på et senere kurs i mitt regi hvis frafall. Må jeg kansellere, refunderes hele beløpet.
Konto 602210 29545, HUSK navn/Dynamisk Stilleben.

Jeg holder basic akrylmaling og materialer til utforskning/undervisningen. Ønsker du å male på lerret tas det med til dag 22.
Vi arbeider ved staffeli eller bord.
Minimum 5 deltakere, maksimum 10

Debbie Mathisen Przedpelska
Undervisning har jeg drevet med i snart 20 år ved siden av egen kunstnerisk utvikling. I tillegg til mine egne kurs har jeg også undervist ved Nydalen kunstskole på alle nivåer. Jeg får mange positive tilbakemeldinger og gode evalueringer fra elevene. Å undervise krever energi, tålmodighet og evnen å se og forløse elevens kreativ skapende side. Undervisningen gir meg fokus og perspektiv til eget arbeid og mye glede. Jeg har mitt kunstnerisk fundament fra Nydalen kunstskole og har studert/hospitert hos erfarne kunstnere og institusjoner i inn og utlandet. Se mer på malekurslarkollen.blogspot.com eller FB Malekurs i Larkollen.