Finn din vei - coach med megKursarrangør: Norwayfinder
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Velg avtale, når det passer for deg
Varighet: 45 minutter
Pris: Gratis intro samtale

Jeg tilbyr livscoaching. Hva er livscoaching? Jeg ser at du lurer på hva dette egentlig er? For det første er livsveiledning ikke psykoanalyse eller terapi. En livsveileder er mest effektiv når de har klart seg gjennom utfordringer og motstand i livet sitt og seiret.

Hva er livstrening/veiledning?
Jeg skal prøve å forklare det kort og søtt. Som en moden Jordbær. Eller en iskrem.
For det første er livsveiledning ikke psykoanalyse eller terapi. En livsveileder er mest effektiv når de har klart seg gjennom utfordringer og motstand i livet sitt og seiret over dem. Treneren/veilederen er som en fjellklatrer som vet den tryggeste og beste ruta til toppen, for å unngå sprekkene og farene mens han/hun oppmuntrer nybegynneren til å fortsette, spesielt når omstendighetene er utfordrende og toppen ennå ikke er i sikte. Livsveilederen/treneren vet hvor tungt det er å klatre pga sin egen tidligere erfaring. Samtidig, vet veilederen også hvor fantastisk det føles å se utsikten fra toppen. Veilederen/treneren styrker klienten til å finne vitaliteten i seg selv slik at de klarer å sett en fot foran den andre til de en dag ser opp og innser at de har nådd toppen.

Hvorfor trenger jeg livsveiledning?
Tenk slik på det: Mange av de beste trenerne innen sport var en gang stjerne-utøvere selv. Gode trenere bruker lessons learned i sine egne prøvelser, feil og utfordringer for å hjelpe til med å fremskynde elevenes fremgang. Akkurat som idrettsutøvere, er det ikke nødvendig for oss alle å lære leksene på den hardeste måten. I stedet kan vi utnytte kunnskapen fra trenere og mentorer for å akselerere oss selv til neste nivå raskere enn vi noen gang kunne ha fått til alene. Å lære av noen som har vært i skoene dine før og kommet seirende ut av det er en utrolig god strategi for å forbedre livet ditt.

Hvordan kan livsveiledning forbedre livet mitt?
Mennesker er historiefortellere. Vi har alltid levd etter historier, myter og metaforer. Når jeg går rundt i hjembygda mi hører jeg alt for ofte: “Det er et helvetes liv!” Det høres for meg ut som en forferdelig metafor å leve etter.. Må det være slik? Er dette en realitet vi er nødt til å akseptere resten av livet vårt? Svaret er nei.Med en livsveileder ved din side over en kort periode av livet kan du finne klarhet og retning som du trenger for å bli en styrket person som elsker hver eneste dag av livet ditt.

Målgruppe:
For alle som ønsker en forandring i livet