Fillerkurs: Filler



Kursarrangør: Mareli Academy
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Pris: 78.000

Har du tidligere deltatt på et grunnkurs eller har du planer om å starte på et kurs for injeksjonsbehandling med hudfillers er dette kurset noe for deg. Nivået er det høyeste vi har i Norden. Det legges stor vekt på sikre og trygge behandlinger for både deg og din pasient.

Kurset er delt inn i to deler. Teoretisk og praksis. I løpet av denne utdanningen lærer du deg injiserer på ulike ansiktsdeler utenom øyne og nese.

Produktkunnskap: Et overblikk over de vanligste varemerkene på markedet, og deres bruksområde. Et tydelig overblikk over alternativene vært varemerke har.
Ansiktets Anatomi: Et overblikk over ansiktets ulike anatomiske deler med en utdypning i de områdene vi under utdanningsdagen øver på. Det legges stor vekt på risiko og hvilke deler av ansiktet som skal unngås for å utføre sikre og trygge behandlinger. Undervisningen skjer av spesialleger.
Risiko/sikkerhet
Når noe går feil
Pasientforsikringer: Hvilke alternativ finnes?
Bransjekunnskap
Praktiske moment: På lege
Praktiske moment: På menneske
Teoretisk prøve
Praktikant på klinikk

Uavhengig leverandør og utdannelser
Vi er veldig stolte over å være en uavhengig aktør på markedet. Her står kvalitet og kunnskap i fokus og ikke produktene som finnes på markedet.

Gjennom å gå et kurs hos Mareli Academy treffer du instruktører med den høyeste kompetansen i bransjen.

All kursmateriell og praktiske øvelser er tilpasset etter hvordan virkeligheten er og ikke etter å selge ett spesielt varemerke.

Etter våre kurs kjenner du deg trygg med å arbeide med de kjente varemerkene som finnes på markedet. Dette gjør at du kan tilby en helt annen service til dine pasienter, uten å minske kvaliteten. Etter avsluttet utdanning har du dessuten Mareli Medical bak deg hele veien. Vi guider deg gjennom jungelen av alle varemerkene som finnes. Vi hjelper til med kompetente leger & kunnskap. Vi hjelper deg også å bygge opp ditt varemerke, markedsføring, PR & branding. Å ha en stabil og trygg forhandler i ryggen skaper trygghet både for deg og dine pasienter. Med Europas beste instruktører tilgjengelig blir du sertifisert for å utføre dine behandlinger. Du får dessuten kompetanse til å direkte søke om å utføre tester som estetiske Injektionsrådet i Sverige (eller tilsvarende i Norge) innehar for også å sertifisere deg via dem.

Mareli Academy -
Education, the key to esthetic performance

Vis flere tilsvarende kurs: