Figurativt malekurs - Kurs som åpner veien til en personlig stilKursarrangør: Art Galleri
Sted: Gårdbo gård
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Svelvikveien 370, 3037 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 1 helg

Har du lyst til å lære å male? Vi tilbyr male- og inspirasjons kurs som passer for alle uansett ferdigheter. Kurset passer like godt for nybegynnere som for viderekomne, da det gis individuell veiledning med utgangspunkt i den enkeltes nivå.

Vi vil i maleriene bruke kun seks farger (rød, brønn, gul, blå, sort, hvit) Utefra disse fargene lærer du å blande alle fargene og nyansene som trengs. Vi arbeider med forskjellige teknikker valgfritt for kursdeltaker . Akryl, Olje, etc. Du får en dypere kunnskap om fargenes betydning i forhold til hverandre og til slutt for helheten i maleriet. Veileder deg i teknikker og inspirerer og hjelper deg til å få frem ditt eget kreative uttrykk.

Innholdet i kurset er fargelære, dybdeteknikk, perspektiv, skyggelegging m.m. Videre får du en dypere forståelse av fargene og deres forandringer i forhold til lys og skygge. I tillegg til fargelære vil det også undervises i teknikker og hjelpemidler som kan åpne veien for din egen personlige stil.

Opplæringsmål
Deltakerne får innføring i teori og praksis, oppbygging og komposisjon for landskap, akt, stilleben maleri. På kurset bruker vi fotografier. Prøv deg på et malekurs du også og se om maling er lykken for deg også.