Festmatkurs -Selskapsmeny av sesongens råvarerKursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: klokken 18
Varighet: 4 timer
Pris: 1.495
Neste kurs: 07.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet.

Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange før vi går på kjøkkenet hvor deltagerne lager en 4 retters festmeny av sesongens råvarer sammen med våre rutinerte kurskokker til

Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?
Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele gir mange AHA- opplevelser.

Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny som presenteres av en av våre sommelierer. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Novembermenyen består av variasjoner over julemat.

På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke til kr 495,- med viner utvalgt til måltidet, hvor dere blant annet får oppleve en herlig kombinasjon av hvit asparges og silvaner. Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen. Vi har alle rettigheter. Kurset starter klokken 18:00.
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.

Målgruppe for kurset

Ønsker en herlig aften med matlaging sammen på kjøkkenet med et glass i hånden og nyte et herlig måltid og kanskje med utvalgte viner til hver rett.
matinteressert som ønsker å lære tricksene eller vininteressert som vil vite litt om parring av vin og mat. Dette kurset har frem til nå kun vært tilbudt grupper. Nå har vi også åpne kurs for selskapsmat

Vis flere tilsvarende kurs: