Fermentert mat og drikke



Kursarrangør: Skipper Worse AS
Sted: Skipper Worse Ledaal
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Erling Skjalgssons allé 10, 4009 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 20:00
Varighet: 2 timer
Pris: 550

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredende. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Kursinnhold:
• Om fermentert drikke (kombucha og vannkefir)
• Om fermentering av grønnsaker
• Hvordan du lager fermentert mat og drikke
• Hvordan du skal ta vare på kambucha og vannkefir

Kursholder: Siri Svandal

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs om fermentert mat og drikke