Fermentert mat for barn – onlinekursKursarrangør: Margit Vea
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 20:00 - 22:00
Varighet: 2 timer
Pris: 350

Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.

Innhold:
Fermentering er spennende og helsebringende! Og spekket med spennende smaker! En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.

Bli med på et online-kurs hvor vi tar for oss barnevennlig, fermentert mat. Gode, rike smaker – som ikke er avskrekkende for barn (eller andre ganer som behøver en mildere start). Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset slik at du kommer i gang allerede samme kveld!

Kursmateriell:
Du vil få tilsendt et oppskriftshefte og en ingrediensliste i forkant. Man behøver ikke mye utstyr. Glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med.

Praktisk informasjon:
Alle deltakere blir med i en lukket facebookgruppe som vil eksistere to uker etter endt kurs. Gode muligheter for å stille spørsmål både underveis og etter endt kurs, i gruppen. Man kan også se kurset i etterkant eller om igjen, ettersom at live-sendingen blir lagret i gruppa.

Kursholder:
Maren Idsø Rennemo