Fermenteringskurs viderekommende - privatundervisning



Kursarrangør: Andreas Dønåsen
Sted: Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Vår Frue gate 2, 7013 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå som privatundervisning. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honning

Kursinnhold:
• Kursinnhold:
• Fermentering med eddik-syre
• Honningfermentering
• Fermentering med yoghurt og kefir-kulturer
• Kombucha og Jun
• Feilsøking (pH-måling, kahm-gjær, muggsopp, botulisme)
• Kvalitetssikring (sprøhet, probiotisk verdi, lagring)
• Tarmhelse fordypning (hvilke probiotisk mat bør man velge: pro, pre- og symbiotika)

I tillegg:
• Feilsøking (pH-måling, kahm-gjær, muggsopp, botulisme)
• Kvalitetssikring (sprøhet, probiotisk verdi, lagring)
• Tarmhelse fordypning (hvilke probiotisk mat bør man velge, pre- og symbiotika)

Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honningferment og kokos-yoghurt

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i fermentering

Forkunnskaper:
• Du må ha tatt introkurs i fermentering fra før, eller ha en del erfaring fra tidligere

Nivå:
• Viderekomne nivå