Female dancehall - litt øvet nivå 2 og øvet nivå 3 (20 år+)



Kursarrangør: RAW Dance Studio
Sted: RAW Dancestudio AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Olav Tryggvassons gate 39, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 19:00 - 20:10
Varighet: 14 uker á 70 minutter
Pris: 2.660

Vi tilbyr dansekurs i female dancehall for voksne på litt øvet / øvet nivå. Dette kurset holdes av Ida Skaret Fjøseide, og er en klasse som lærer deg hvordan å danse med hofter og rumpe. Klassen krever at elevene har noe kjennskap til dancehall fra før, og tempoet er tilpasset deretter.

Innhold:
I klassene undervises det teknikker, ofte satt i rutine eller koreografi, og det er en plattform som virkelig feirer alle kropper og fasonger. Her kan du forvente god stemning, et inkluderende klassemiljø og mye energi.

Instruktør: Ida Skaret Fjøseide

Ida har lenge vært hektet på dans og danset mye hjemme gjennom oppveksten. Under et aktivitetsopplegg på barneskolen med fokus på dans, ble det veldig tydelig at dansing var noe for henne. Noe av grunnen til at Ida begynte å danse var hennes glede i å bruke musikken til å bevege og uttrykke seg. Musikkvideoene fra MTV gav mye inspirasjon til hennes oppstart av dans.

Ida underviser i dancehall og female dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge.

Hun reiser ofte på events og workshops for å lære av de beste i dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

Målgruppe for kurset:
Voksne (20 år+) som ønsker dansekurs i female dancehall

Nivå:
• Litt øvet nivå 2 og øvet nivå 3

Vis flere tilsvarende kurs: