Fargebruk og krav til kontraster i bygg og uteområderKursarrangør: Universell Utforming AS
Sted: NCS – Norwegian Colour Senter AS - Majorstua
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: 10-12
Pris: 2200 eks mva
Neste kurs: 11.09.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurset fargebruk og krav til kontraster i bygg og uteområder. Vi viser deg hvordan du kan oppnå kravet til kontrast ved bruk av farger og gir eksempler på gode fargesammensetninger.

Innhold:
Kurset er praktisk lagt opp. Du får en innføring i hvilke krav som gjelder og får lære hvordan du kan velge farger som tilfredsstiller krav til kontrast. Du lærer også å beregne kontraster i eksisterende miljøer. Kurset holdes i samarbeid med KOI Fargestudio og NCS – Norwegian Colour Senter AS.

Vi holder kurs og foredrag rundt omkring i landet. Ønsker du kurs eller foredrag på din arbeidsplass, om fargebruk – ta kontakt med fagansvarlig:
Trine Presterud:
Utdanning:
Bygg- og anleggsingeniør med videreutdanning fra NTNU og tilleggsutdanning innenfor psykologi, coaching, samt leder- og organisasjonsutvikling.

Arbeidserfaring:
25 år innenfor veg, trafikk og samferdsel. Daglig leder i Universell Utforming AS fra 2009, faglig leder fra 2012. 2 år som koordinator for universell utforming og 7 år som leder for Veiplanseksjonen i Samferdselsetaten i Oslo kommune. Før det 16 år innenfor forskning og utvikling, planlegging, trafikkteknikk og drift, samt lederutvikling i ulike avdelinger i Statens vegvesen. Har jobbet mye med kompetanseoppbygging gjennom seminarer, ledersamlinger og holdt foredrag knyttet til ulike temaer.

Erfaring knyttet til universell utforming:
Har hatt ansvar for kompetanseoppbygging i Samferdselsetaten i Oslo kommune, utarbeidelse av handlingsplan, kartleggingsarbeid, kontakt med brukerorganisasjoner, opprettelse og ledelse av nettverksgrupper og holdt foredrag ved diverse seminarer i Norge og Norden. Startet som daglig leder i Universell utforming AS i 2009, erfaring derfra med kvalitetssikring og kontroll av planer, kartlegging av eksisterende bygg og uteområder, generell rådgivning samt foredrag og kompetanseoppbygging.