Farge & Stilveiledning - Inn med TeskjeKursarrangør: Shoppingassistenten
Sted: På forespørsel
          Buskerud
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 timer

Vi går grundig igjennom både farger og stil. Vi starter med å fastsette stilpersonligheten din, dine forventninger og behov. Du lærer hva slags farger som er de beste for deg. Hva slags kroppsfasong og proporsjoner du har, og hvordan du skal finne de riktige klærne i forhold til dine referanser.

Du lærer å se kroppen din i forhold til dens fasong, proporsjoner og skala. Og du lærer hvordan du skal tilpasse riktige klær ifht dette og til din personlighet/stil. Du lærer alt om hva slags stoffer du bør velge, mønstre, detaljer, utringninger, lengder, snitt og tilbehør som smykker og vesker.

Vi snakker også litt om hårfrisyrer og briller. Dessuten lærer du deg en enkel make-up som du kan bruke til hverdags. Ønsker du å lære mer om make-up, avtaler vi dette på forhånd. Vi plukker ut klær du får prøve. Dette lærer du masse av. Her får du teori rett ut i praksis, du får nye ideer og ny inspirasjon til å fremheve deg og din stil.

Vi begynner med å kartlegge hvem du er og hva dine forventninger er, deretter bruker vi butikker til å finne frem klær og sette sammen antrekk som passer til deg. Vi avslutter med å sette oss ned og oppsummere og notere alt i et stilhefte fullt av fakta, illustrasjoner og med personlige tips til deg.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer fargepalett og stilhefte.