Familiepakken - 3 kursKursarrangør: Nordby´s Hundesenter
Sted: Borgen skole
          Akershus, Asker
Kursadresse: Vardefaret 4, 1388 Borgen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr deg en pakkeløsning for å utdanne din hund til den perfekte familiehunden! Spar 20% på å velge familiepakken, som inkluderer 3 kurs.

Den røde tråden gjennom utdanningen av selskapshunden er å lære den hvordan den skal hilse på mennesker og dyr, forskjell mellom aktivitet og passivitet og være med på lek, gå pent i bånd, at den skal fungere løs rundt foten slik at du kan gå med den ukoblet (være her), at den kommer på innkalling også i vanskelige situasjoner og at den fungerer godt i hjemmet.

Denne utdanningen legger også grunnlaget for videre spesialdressur, slik som agility, lydighet, blodspor, rallylydighet osv. Vi har tilpasset to pakker med 3 kurs hver. Fra 12 uker og opp til 6 måneder, og fra 6 måneder og oppover.

For å melde på til familiepakken:

Meld på til det kurset du ønsker å starte på, skriv inn i kommentarfeltet at du ønsker familiepakken. Du vil da motta en bekreftelse på mail fra oss på dette. Det eneste du må gjøre er et lite regnestykke: ( 3 kurs x pris 2.350,-, - 20% rabatt = totalt kr 5.640,-.) og betale dette beløpet istedet for 2.350,- som står oppført i mailen... :)

Kursene vil se da slik ut for dere:

Trinn 1 - valpekurs/grunnkurs
Det jobbes med å finne de rette påvirkninger og å få hunden til å gjøre det vi ønsker. Her får du som eier grunnleggende kunnskap om hundetrening.


Trinn 2 - Videregående kurs
Her legges vekt på å utnytte de lærte ferdigheter også i vanskeligere situasjoner. Hund og fører vil på dette nivået jobbe mye med provokasjoner og stressmestring.

Trinn 3 - Fordypning / Miljø og toleranse

Her jobbes det med kommandofesting, at hunden skal respondere på kommando i vanskelige situasjoner. Dette er en opprettholdelsesfase hvor belønninger "tynnes" ut vi beveger oss over i krav og forlangende lydighet.

Du får nå en halvårs-plan med hunden din, og dette gir deg utgangspunktet for en virkelig lydig hund.

Hunder fra 12 uker til 6 mnd:
• Valpekurs
• UnghundkursHverdagslydighet
• Fordypning og miljø - Miljø og toleranse

Hunder fra 6 mnd og oppover
• Grunnkurs
• Hverdagslydighet
• Fordypning og miljø - Miljø og toleranse