Fala Brasil - Språkkurs i portugisisk (brasiliansk) - nettkursKursarrangør: Creation Multimedia
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 798

Vi tilbyr kurset Fala Brasil - et interaktivt språkkurs i portugisisk (brasiliansk) for Windows og Mac. Kurset er beregnet for nordmenn som ønsker å lære portugisisk, slik de snakker i Brasil. Inneholder ca. 4.000 ord og setninger. Ved et klikk hører du også uttale av den aktuelle teksten.

Innhold:
Kurset er delt inn i forskjellige temaer og gjør det dermed lettere å lære det du mest interesserer deg for. Programmet er meget enkelt og brukervennlig å betjene. Noe som gjør det aktuelt for alle brukere. Kurset inneholder også det aller viktigste innenfor grammatikk. Portugisisk grammatikk er meget kompleks, og avviker mye fra den norske grammatikken. Vi har valgt å kun belyse det aller viktigste du har behov for. Alle ord og setninger i dette språkkurset er lest inn av en som har brasiliansk som sitt morsmål. Dermed oppnår vi den mest naturlige og dagligdagse uttalen. Dette språkkurset er meget enkelt i bruk.

Læremetode:
Språkkurset er lagt opp til å pugge gloser og lese enkle setninger innenfor aktuelle tema. Ved å klikke på høyttaler-symbolet får du anledning til å høre den brasilianske uttalen. Det er å anbefale at du leser høyt og gjentar uttalen du hører. Det vi lærer må repeteres noen ganger før det beveger seg over fra korttidshukommelsen til langtidshukommelsen. Ved å jobbe med språket hver dag, får du repetert noe av stoffet fra de foregående dagene.

Det er absolutt å anbefale at du jobber minst en halv time med språket hver dag, aller helst en time eller mer. En halvtime daglig er altså langt å foretrekke framfor en lengre økt en gang eller to i uka.

Skal du lære brasiliansk portugisisk på egenhånd, er dette kurset for deg!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker språkkurs i portugisisk (brasiliansk). Kurset er egnet for nybegynnere og de som har noe erfaring fra språket tidligere.

Kursmateriell

Du trenger ingen dataerfaring eller laste inn noen drivere for å bruke kurset. Du trenger kun et lydkort og høyttalere for å høre uttalen. Kurset er utviklet for Windows og Mac, og har krav til en minimums skjermoppløsning på 1024 x 768.

Systemkrav:
• Windows 2000 / ME / XP / Vista / Win-7
• Mac OS X (10.3.9 eller senere)
• Skjermoppløsning minimum 1024 x 768
• Lydkort og høyttalere er nødvendig for å høre lyd-sekvensene