Kurs i HMS og arbeidsmiljø i Tromsø

I kategorien HMS og arbeidsmiljø finner du kurs i hele landet innen helse, miljø og sikkerhet. Arbeidsmiljøet på arbeidsplassen er arbeidsgivers ansvar. HMS arbeidet på norske arbeidsplasser skal være løpende og inneholde system for internkontroll. Her finner du for eksempel HMS kurs for ledere, verneombudkurs, grunnkurs innen arbeidsmiljø og lignende.
Vi gjør oppmerksom på at du finner en mer detaljert oversikt over HMS-kurs ved å følge linken. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter så finner vi det for deg

Eldrerådet i arbeid

Vi tilbyr kurs om eldrerådet i arbeid. Kurset er holdt for eldreråd over hele landet de siste valgperioder med svært gode tilbakemeldinger fra mange hundre deltakere. Kurset er utviklet av Fagakademiet med endringer som følge av ny kommunelov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag

Folkeskikk og uskikk på jobben

Vi tilbyr kurs om folkeskikk og uskikk på jobben. Hvordan behandler vi våre kollegaer og ledere? Folkeskikk og uskikk på jobben er et kurs basert på psykolog Jan Atle Andersen sine teorier og ideer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 2.650 kr

Ny arbeidsmiljølov - med vekt på endringer fra 1/7-15

Arbeidsmiljøloven har inngående reguleringer av forholdet mellom ansatte og arbeidsgivere. Kurset gir en generell innføring i de mest sentrale emnene i loven, og fokuserer særlig på de omfattende endringene i Arbeidsmiljøloven som trådte i kraft 1.juli 2015.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 2.650 kr

Uønsket seksuell oppmerksomhet og trakassering i arbeidslivet

Vi tilbyr kurs om uønsket seksuell oppmerksomhet og trakassering i arbeidslivet. Krav til interne varslingsrutiner og forsvarlig oppfølging av mottatte varsler om seksuell trakassering begått i egen organisasjon - et høyaktuelt tema som gjelder alle bransjer og samfunnssektorer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 2.850 kr

Varsling av kritikkverdige forhold i virksomheten

Vi tilbyr kurs om varsling av kritikkverdige forhold i virksomheten. Kurset skal gjøre deltakerne tryggere i sin arbeidshverdag ved å få en større forståelse for de juridiske rammene for varsling av kritikkverdige forhold i virksomheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag

Grunnkurs i arbeidsmiljø - 40 timers HMS-kurs

Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø. Kurset består av 2 dager undervisning på et av våre kurssteder, og som inkluderer en nettbasert læringsmodul som gjennomføres på egenhånd etter 2-dagers kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 15.05.2024 2 dager + e-læring15.05.2024 fra 11.490 kr

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr lovpålagt HMS-kurs for ledere. Kurset gir opplæring i helse, miljø og sikkerhet i henhold til alle krav i arbeidsmiljøloven. Kurset tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsmiljøloven §3 - 5.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 6.290 kr

HMS Grunnkurs

Vi har gleden av å invitere til Grunnkurs i helse-, miljø og sikkerhetsarbeid, i samarbeid med utvikling.org. Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse-,miljø og sikkerhetsarbeidet. Nettkursfra FIDL ca. 15 timer / hjemmeoppgave ca 4 timer/ fysisk samling 2 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø ca. 15 timer / hjemmeoppgave ca 4 t... 8.580 kr

HMS kurs for ledere, verneombud og medlemmer i AMU

Vi inviterer til HMS-kurs for ledere, verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg. Kurset tilfredsstiller kravene til obligatorisk HMS-opplæring for ledere, verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 40 timer Fra 1200 kr

Fagskole - Helse, miljø og sikkerhet

Vi tilbyr fagskole om helse, miljø og sikkerhet. Utviklingen i samfunnet og i næringslivet fører med seg endringer på arbeidsplassen. Fokus på arbeidsmiljø dreier seg derfor om mer enn bare å forebygge skader og iverksette sikkerhetstiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 02.09.2024 351 timer / 21 måneder02.09.2024 Gratis kr

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3 - 5 stiller krav til arbeidsgivere og ledere om opplæring i systematisk helse, miljø og sikker­hetsarbeid. Kurset gir innsikt i HMS-lovverket og hvordan man som leder kan bygge opp og lede en god HMS-kultur i bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 17.09.2024 (+1) 1 dag17.09.2024 (+1) 6.900 kr

HMS for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Kurset gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet. Undervisningen blir veksling mellom korte forelesningssekvenser og gruppearbeid. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 3.500 kr

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3-5 krever at alle virksomheters daglige leder eller øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 30.09.2024 1 dag30.09.2024 3.850 kr

HMS / KS i Holteportalen

Vi tilbyr kurs om HMS / KS i Holteportalen. Kurset gir deg innføring i hvordan du setter opp prosjekt, bruker sjekklister, rutiner og vernerunder. Kurset viser deg hvordan du følger opp HMS- og KS-arbeidet og håndterer dokumentasjonen på en praktisk måte for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 4.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>