Fagdag Fagforbundet Hordaland - Kommunikasjon



Kursarrangør: Fagakademiet AOF
Sted: Fagforbundet Hordaland - Åsegården
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Bjørns Gate 1, 5838 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag

Vi tilbyr Fagdag Fagforbundet Hordaland - Kommunikasjon. Alle de ulike yrkesgruppene som arbeider i helsesektoren er viktige og er avhengige av hverandre. Om du arbeider som helsefagarbeider, ingeniør eller sekretær så er kommunikasjon og samhandling viktig.

Innhold:
Fagdagen vil handle om hvordan sikre god kommunikasjon mellom sykehus, kommune og andre berørte parter. Formålet med kurset er å øke forståelsen for hverandres ansvarsområder og kommunikasjons- samhandlingsmuligheter på tvers av fag og institusjoner.

Agenda:
Hvordan kommunisere og samhandle:
• Mellom tjenestemottaker og tjenesteyter
• Mellom ulike oppgaver
• Mellom forskjellige nivå
• Mellom ulike faggrupper
• Kommunikasjon
• Dialog
• Forhandling

Foreleser: Møyfrid Hallset

Møyfrid Hallset har 25 års ledererfaring fra kommunal sektor, både på strategisk nivå og på virksomhetsnivå. Som seniorrådgiver i RO, bistår Hallset kommuner med organisasjonsanalyser og endrings- og utviklingsarbeid. Hun underviser ledere i helse og omsorg gjennom "Lederutdanning helse og omsorg, kompetanseløftet 2015". Møyfrid Hallset er utdannet cand. mag. med videreutdanning i offentlig administrasjon og ledelse, i organisasjonsutvikling og i veiledning. Hun har solid kompetanse på å lede samhandlingsprosesser fram til konstruktive løsninger alle parter kan leve med. I tillegg har Hallset omfattende kompetanse innen skoleutvikling, både pedagogisk og organisatorisk.

Målgruppe for kurset:
Ansatte innen helse og omsorg, IKT, driftspersonell, offentlig administrasjon og andre interesserte

Vis flere tilsvarende kurs: