Fagbrev - barne og ungdomsarbeider vg2 / vg3



Kursarrangør: K2 utdanning
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Kjøpmannsgata 63, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 17:00 - 21:00
Varighet: 1 semester
Pris: 18400
Neste kurs: 21.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr fagbrev som barne og ungdomsarbeider vg2 / vg3. Ta barne og ungdomsarbeider vg2 / vg3 utdannelse hos K2 som privatist. Hos K2 Kompetanse kan du ta programfag fra videregående skole.

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

Kursinnhold:
• Pedagogisk arbeid
• Kommunikasjon og samhandling
• Yrkesliv i barne og ungdomsarbeiderfaget

Digital læringsportal og Office 365:
I tillegg til undervisningen får du tilgang til K2s digitale læringsportal. Med Office 365 online får du student-e-post, Office pakken på nett, tilgang til samhandlingsverktøyet Teams og lagringsplass.

Hva må til for å få fagbrev:
Du må ha bestått teorieksamen for å kunne ta den praktiske fagprøven. I tillegg må du dokumentere min 5 års relevant arbeidspraksis. Dersom du har fellesfag fra tidligere, vil du ved å avlegge privatist eksamen i programfag på vg1 og vg2, og godkjent YFF vil du kunne få godskrevet til sammen 2 år. Det er eksamenskontoret eller fagopplæringen i ditt fylke som godkjenner praksis og som arrangerer fagprøven.

Støtteordning:
Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Lånekassestøtte:
Utdanningen er godkjent i lånekassen. Du søker direkte via lanekassen.no

Målgruppe for kurset:
Passer for deg som:
• Har vg1 helse og oppvekst fra tidligere
• Har lite eller ingen erfaring fra barnehage / SFO / skole eller miljøarbeid

Forkunnskaper:
• Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring og ha fullført helse og oppvekst vg1
• Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig

Kursmateriell:
Krav til utstyr: Som deltaker hos K2 må du ha tilgang til pc i undervisningen og eksamen. I tillegg trenger du PC-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Online-versjonen som du får tilgang til som deltaker hos K2, kan ikke benyttes på eksamen da denne krever nettilgang.

Eksamen / sertifisering:
Som deltaker ved K2 er du privatist og tar eksamen i tre programfag og en tverrfaglig på vg2. I tillegg tar du teorieksamen i lærefaget (praksiskandidat). Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.

Vis flere tilsvarende kurs: