Fagbrev platearbeiderfaget



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Østfold
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 17:00 - 21:00
Varighet: 157 timer
Pris: 29.800

Fagbrevutdanning i platearbeiderfaget er beregnet på deg som allerede jobber med å forme plater, rør og profiler og sammenføying til større komponenter og konstruksjoner i skipsindustrien, offshore og i landbasert industri og følger nasjonale og internasjonale standarder og normer.

Studieplan for platearbeider:
Utdanningen i platearbeiderfaget (vg3) skal gjøre deg kvalifisert til å avlegge eksamen (som privatist) i den teoretiske delen av fagprøven for platearbeiderfaget og tar for seg to hovedområder. (Les forøvrig hele læreplan på udir)

Dokumentasjon, kvalitet og HMS:
Hovedområdet omfatter bruk av standarder, spesifikasjoner, prosedyrer og bedriftens styringssystemer. Videre omfatter det bruk av arbeidstrening og teknisk dokumentasjon. Kvalitetssikring, sporbarhet og HMS står sentralt i hovedområdet.

Platearbeid og produksjon:
Hovedområdet omfatter bruk og vedlikehold av manuelle og CNC-styrte maskiner, teknisk utstyr og måleinstrumenter. Sammenføyingsmetoder inngår også i hovedområdet. Videre inngår materialkunnskap og valg av materialer i hovedområdet.

Annen undervisning:
Eksamenstrening er en viktig del av utdanningen.

Dette får du hos AOF:
1) Klasseromsundervisning:
• Dagen i klasserommet hos oss i AOF, består først og fremst av forelesning med en av våre mange dyktige veiledere med spisskompetanse på å undervise voksne. Du får også tilgang til vår nettbaserte læringsplattform. En undervisningstime er 45 minutter. I fag hvor det er nødvendig, blir det satt av tid til løsning av oppgaver. Det er også fokus på eksamenstrening.

2) Undervisning på kvelden:
• Utdanningen er tilpasset voksne med forskjellige undervisningsmetoder. Det er undervisning 1 til 2 kvelder i uken over to semester, og kan derfor fint kombineres med jobb.

3) Bygger på samme lærerplan:
• All opplæring bygger på de samme læreplaner som brukes i offentlig videregående skole, men den er spesielt tilpasset voksne og tar utgangspunkt i de kunnskaper og erfaringer du allerede har.

4) Gratis rådgivning:
• Hos oss få gratis rådgiving før du starter, hvis du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale personlig møte, eller om du vil ha rådgiving på telefon. Du kan når som helst få videre veiledning med en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret. Dette er selvfølgelig også inkludert i prisen når du tar fag hos oss.

Finansiering:
Utdanningen er godkjent for søknad om lån og stipend i Lånekassen

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker fagbrev i platearbeiderfaget

Forkunnskaper:
• Minimum 3- års relevant arbeidspraksis

Eksamen / sertifisering:
Eksamensavgiften og avgift for praktisk prøve er ikke inkludert i prisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til teoretisk eksamen eller praktisk prøve.

Vis flere tilsvarende kurs: