Få økt kompetanse om psykisk helse - For deg som jobber m ungdom



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Kurslokalet Hesten
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kristian Augusts gate 6, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.390

I alle skoler, på alle trinn, finnes det sårbare elever. Mange unge oppgir å ikke være gode nok. Kravet til å prestere er høyt. Flere oppgir å slite med psykiske problemer knyttet til vanskelig oppvekst og liv. Hvordan kan du som lærer snakke om psykisk helse med elever?

Innhold:
Dette kurset tar sikte på å styrke deg i møtet med utsatte elever som sliter med depresjon, angst og mobbing og på den måten forhindre utenforskap og isolasjon. Kurset gir deg også kunnskap om sårbarhetsfaktorer, økt emosjonell kompetanse og råd til hvordan du kan styrke og engasjere eleven i målet om å få det bedre med seg selv. I løpet av kursdagen vil du få en innføring i hvordan du kan ha gode og støttende samtaler, ta utgangspunkt i caser og gjennom dette gi deg økt kompetanse og styrke deg i ditt arbeid med å skape et mer åpent og inkluderende mangfoldsmiljø i skolen.

Kursholder: Anders Røyneberg

Anders Røyneberg er psykiatrisk sykepleier og sexologisk rådgiver. Jobber som terapeut ved Institutt for klinisk sexologi og terapi. Skriver også i spalten Si:D i Aftenposten og underviser ved OsloMet.