FSE Lavspenning industri 2016 - NettkursKursarrangør: Nettkurs 24
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 600

Vi tilbyr kurs i FSE Lavspenning industri som nettkurs. Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land. Dette er ett av e-læringskursene i "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE".

Det tar for seg både sikkerhetstiltak som er spesifikke for lavspenningsanlegg og el-sikkerhet generelt. Kurset består av 15 kapitler som omfatter alt fra organisering av virksomhet til førstehjelp ved strømulykker. Kurset passer for alle som arbeider i lavspenningsanlegg og vil bidra til at de følger sikkerhetskrav og utfører arbeid på en trygg måte. Elektrisitet kan være veldig moro i en tegnefilm! I realiteten er strømgjennomgangen ikke fullt så moro.

For at strømmen ikke skal skade mennesker og verdier, må elektrisk arbeid utføres med stor nøyaktighet. Heldigvis kan man lære av andres erfaringer. Sikkerhetsforskrifter baserer seg nettopp på tidligere erfaringer. I kurs om FSE, forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg, har vi forklart hvorfor disse forskriftsreglene finnes og hvordan de hjelper å forebygge ulykker og oppføre seg riktig i en farlig situasjon. Slik hjelper vi elektrikere å utføre jobben sin på en sikker måte. Kurset finnes også i en engelsk versjon, og kan leveres på forespørsel.


Kursmateriell:
Plattform:
PC, Mac og nettbrett