Excelkurs - noe øvet



Kursarrangør: Excelakademiet.no
Sted: House of Business på Solli plass
          Oslo, Frogner
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:30 - 15:30
Varighet: 1 dag
Pris: 6.990

Vi tilbyr Excelkurs på noe øvet nivå. Her vil du lære nye funksjoner du ikke viste om, forbedre forståelsen av Excel og få nye tips for å bli mer effektiv i jobben. Kurset er lagt opp med praktiske oppgaver underveis, sånn at du får «kunnskapen inn i fingrene».

Innhold:
Du får også Excelboka nivå 1 og nivå 2 inkludert i kursavgiften, slik at du får 100 praktiske oppgaver du kan øve deg på og repetere det du har lært etter kurset. Det er maks 10 deltakere i hvert kurs, noe som sikrer en personlig kursopplevelse. Her er det lav terskel for å stille spørsmål underveis og gode muligheter for å få tilpasset eksempler til din situasjon.

I dette kurset lærer du blant annet å:
• Bygge opp gode og solide regneark med formler, funksjoner og diagrammer
• Mer avanserte formler og funksjoner (Hvis, flere hvis, xoppslag, finn.rad m.m).
• Bruke smarte snarveier for å jobbe raskere.
• Gjenbruke regneark og summerer flere regneark
• Strukturere lister og tabeller med sorteringer, filtreringer, delsammendrag.
• Å lage avanserte diagrammer
• Fordypning i Pivottabeller
• Låse celler og beskytte regneark

Kurslokale:
Kurset holdes i moderne lokaler hos House of Business på Solli plass. Adressen er Henrik Ibsensgate 90 og ligger i 3 etg. Du får gratis lunsj inkludert i kursavgiften.

Kursholder: Marianne Nylund

Marianne Nylund er sertifisert Microsoft-instruktør og har holdt Microsoft Office-kurs siden 1998. Kursleder er tydelig, pedagogisk og flink til å forklare. Hun engasjerer sine kursdeltakere og gjør det underholdende å delta på våre kurs. Hun er meget tålmodig og tilpasser undervisningen etter hver enkelt deltagers behov, slik at alle skal få et stort utbytte av kursene.

Målgruppe for kurset:
Excelkurs for deg som har det grunnleggende på plass, men ønsker å lære mer og bli bedre i Excel

Nivå:
• Noe øvet nivå

Ekstra bonuser:
Du får 2 bonuser inkludert i kursavgiften:

Excelboka og arbeidsboka - nivå 1:
• En 60-siders e-bok som beskriver temaer som grunnleggende bruk av Excel, formatteringer, diagrammer, cellereferanser, autofyll, enkle funksjoner og mye mer! I tillegg får du en samling av 50 praktiske oppgaver med løsningsforslag tilpasset nybegynnere. Her kan du fortløpende praktisere det du leser i boken slik at du får kunnskapen "inn i fingrene". (verdi kr 499,-)

Excelboka og arbeidsboka - nivå 2:
• En 120-siders e-bok som beskriver temaer som tabeller, datavalidering, pivottabeller, avanserte funksjoner, makroer og myer mer. Boken beskriver 44 funksjoner og viser hvordan du kan kombinere flere funksjoner med hverandre. Arbeidsboka er en samling av 50 praktiske oppgaver med løsningsforslag tilpasset viderekommende. Her kan du fortløpende praktisere det du leser i boken slik at du får kunnskapen "inn i fingrene". (verdi kr 499,-)