Excelkurs for bedrifter - nettkurs



Kursarrangør: Excelakademiet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: Tilgang til kurset i 12 måneder
Pris: 29.990

Vi tilbyr nettbasert Excelkurs for bedrifter - kurset som vil forenkle deres arbeidsdag. Gi alle ansatte opplæring i Excel, slik at dere sammen kan bruke Excel som et effektivt verktøy! Excelkursene er lagt opp med praktiske oppgaver, dette gjør at kunnskapen sitter og huskes lenge!

Innhold:
Kursene er nettbasert, slik at dere kan se videoene når og hvor dere ønsker. Dere får tilgang til kursene i 12 måneder, slik at dere kan repetere innholdet så mye dere ønsker. Velg en kurspakke som passer deres bedrift.

Kursoversikt:
1) Excel for nybegynnere:
Her får dere en grunnleggende innføring i Excel som verktøy. Alt fra hvordan sette inn tall og bokstaver, til enkle formler og funksjoner. I løpet av 10 praktiske øvelser lærer dere blant annet hvordan sette opp et budsjett, hvordan bruke autofyll og absolutt cellereferanse for å arbeide raskere.

2) Excel for viderekommende:
Lær de mest brukte formlene som HVIS, XOPPSLAG og FINN.RAD. Dere lærer blant annet å analysere store datamengder og bruke Pivottabeller. Vi går igjennom investeringsanalyse, analyse av store dataset, og dere får mange tips og triks til hvordan dere kan bruke Excel effektivt. Kurset inneholder 30 praktiske oppgaver som dere kan laste ned å gjøre "sammen med meg".

3) Excel for superbrukere:
Her lærer dere å bruke "superbruker-verktøyene" Power Query og Power Pivot for dataanalyse. For eksempel vil dere lære å lage pivottabeller basert på flere datakilder. Dere lærer å lage dynamiske diagrammer og dashboard for rapportering. Vi tar et dypdykk ned i makroer. Dere ser praktiske eksempler på hvordan dere kan automatisere egne arbeidsoppgaver og lage smarte makroer til eget arbeide.

4) Word fra A til Å:
I dette kurset lærer dere alt dere trenger å vite om Microsoft Word. Dere får en grundig gjennomgang av hvordan dere kan jobbe med tekst. Lære å formatere og redigere tekst, sette inn bilder og illustrasjoner og mye mer!

5) PowerPoint fra A til Å:
I dette kurset lærer dere alt dere trenger å vite om Microsoft PowerPoint. Dere får en grundig gjennomgang av hvordan dere kan lage presentasjoner, sette inn overganger og animasjoner, endre og lage temaer og mye mer!

6) Power BI:
Her lærer dere å analysere og lage rapporter som dere enkelt kan dele med andre kolleger. Kurset er lagt opp med praktiske oppgaver underveis, slik at dere kan prøve dere frem på egenhånd. Vi starter med databehandling i Power Query, så kobler vi datasettene sammen og lager rapporter i Power BI Desktop. Til slutt laster vi opp prosjektet til Power BI Service, slik at vi kan dele rapportene med andre og få tilgang via Power BI Mobile.

Rask support:
• Spør spørsmål i kommentarfeltet eller send oss en mail, så svarer vi som regel innen 1 - 2 timer!

Ubegrenset antall avspillinger:
• Alle ansatte får tilgang til kursportalen i 12 måneder

Tilgang når du vil, hvor du vil:
• Se videoene fra mobil, nettbrett eller PC/Mac, alt dere trenger tilgang til internett!

Priser kurspakker:
• Kurs for viderekommende kr 29.990,-
• Kurs for superbruker kr 39.990,-

Målgruppe for kurset:
Bedrifter, uansett hvor mange dere er

Eksamen / sertifisering:
Når dere er ferdig med kurset får alle et personlig kursbevis

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Behagelige og pedagogisk måte å lære på. Har lært mye på kort tid:-) . Anbefales på det varmeste.
- Anne Wigen-Schieren

Veldig bra kurs. Grundig og lett å følge med på for en som ikke har brukt Excel så mye.
- Tor Arne Hofseth

Tusen takk for et bra Excelkurs! Har jobbet med Excel i flere år og er selvlært, men her lærte jeg nye nyttige ting.
- Vigdis Myhren