Excel- Tilpasset bedriftens behovKursarrangør: TS Group
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 - 3 dager
Pris: Avtales

De fleste av oss klarer ikke utnytte mer enn 5% av de muligheter som ligger i Ecxel! Excel er et uvurderlig verktøy med stor fleksibilitet. Programmet er nyttig for alle, uansett om man har en tradisjonell “tall-jobb” eller ikke.

Kurset tilpasses dere:
Vi kan selvsagt skreddersy kurs som passer din bedrift. Kontakt oss for tilbud om bedriftsinternt kurs om våre kursdatoer ikke passer deg og din bedrift.

Hvem passer kurset for?
På kurset lærer du Excel fra grunnen av. Det legges vekt på å få inn rutiner på hvordan tekst, tall, formler og funksjoner legges inn på riktig måte. Formatering av celler og utskrifter er viktige deler av kurset. Vi gjennomgår også bruk av flere regneark i samme arbeidsbok: du skal lære å kopiere og lage formler på tvers.

Grunnivå: Bli kjent med skjermbilde, praktisk arbeid i regnearket, formler og funksjoner, redigering og formatering, arbeidsbok og ark, diagrammer og utskriftsformat.

Høyere nivå: Formatering, formler og funksjoner, diagram, bilder og objekter, lister og tabeller, «hva skjer hvis»- spørsmål, samarbeid og publisering, makroer og maler.


Målgruppe for kurset:
Grunnivå: Kurset gir deg grundig opplæring i de mest brukte funksjonene og få en oversikt over mulighetene som ligger i Excel programmet.

Høyere nivå: For deg som bruker Excel jevnlig, som ønsker større forståelse og effektiv bruk av funksjoner tilpasset dine arbeidsoppgaver. Du er kanskje i hovedsak selvlært eller jobber i «gammelt spor»

Forkunnskaper:
Grunnleggende bruk av Windows.

Vis flere tilsvarende kurs: