Enkeltemner i ernæring og helsefag - nettstudier



Kursarrangør: Oslo Nye Høyskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Oslo Nye Høyskole tilbyr en rekke helsefaglige enkeltemner. De er tilgjengelige hele året på nett, så lenge du rekker å gjennomføre arbeidskrav og oppmeldingsfristen til eksamen.

Noen av emnene vi tilbyr:

MG1101 - Anatomi og fysiologi (10 sp)
I emnet Anatomi og Fysiologi hjelper vi deg å bli bedre kjent med menneskekroppen. Dette emnet omfavner blant annet DNA, generelle prinsipper innen medisinsk genetikk, immunsystemet, fordøyelsessystemet, oppbygning og funksjon av muskler, sener, ledd, knokler og huden og mye mer!

MED1100 - Humanbiologi (10 sp)
Emnet gir deg en innføring i grunnleggende temaer innen anatomi, fysiologi og sykdomslære. Du vil lære mer om temaer som blant annet kjemi, biokjemi, cellelære, vevslære og genetikk. Emnet inneholder også kurs i studieteknikk.

ERN6020 - Global ernæring i Tanzania (10sp)
I dette emnet vil du kunne både lære og oppleve et annet kontinent. Her er det en studietur til Tanzania hvor Oslo Nye Høyskole sine studenter blir invitert ned på TICC i Tanga, Tanzania. Her vil du lære om globale ernæringsutfordringer mens du ser hvordan den faktisk er fra et helt annet ståsted enn i Norge.

ERN2100 - Matkunnskap, kosthold og samfunnsernæring (10sp)
I dette emnet vil du lære mye nyttig om riktig og viktig ernæring! Du vil bli bedre kjent med blant annet næringsstoffer, kroppens energiomsetning, det norske kostholdet og ernæringsutfordringer på nasjonalt og globalt nivå.

GERN1101 - Anatomi, fysiologi og matkunnskap
I dette emnet vil du lære om ernæringsfysiologi og de sentrale delene av kroppen som ses i sammenheng med dette. Du skal også innom sentrale temaer som cellenes oppbygging og funksjon, samt energigivende næringsstoffer.