Engelskkurs - Forhandling og markedsføring via TeamsKursarrangør: English Compass
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 1450

Vi tilbyr engelskkurs - forhandling og markedsføring. Dette er et tilpasset privatkurs for alle som ønsker å forbedre og praktisere kommunikasjonsferdighetene sine på engelsk.

Innhold:
Jobb med forhandlingsferdighetene dine, øk ordforrådet innen forretningsspråk og lær nyttige fraser. Øv på å svare på telefoner og skrive e-poster og referater. Vi kan spille rollespill der du lærer opp en ansatt eller snakker med en kunde. Med kurset i forretningsengelsk kan du få tryggheten du trenger i kommunikasjonen din, slik at du kan ha fullt fokus på jobben. English Compass tilbyr også redigering og korrekturlesing av alle skriftlige og muntlige tekster. Du får tekstene tilbake i løpet av kort tid. Redigering kan for eksempel innebære korrektur av e-poster eller at vi lytter til muntlige presentasjoner.

Materialet:
Du får tilgang til et virtuelt klasserom hvor du vil bli utstyrt med lese-, skrive- og lyttematerialer samt grammatikkundervisning og oppgaver. Alle materialer er inkludert i prisen.

Dine individuelle leksjoner vil bli utformet nøyaktig i henhold til dine spesifikke språkkrav. Leksjonen din vil også inkludere en oppfølgingsprosjekt med alle mine notater og en oppgave med ekstra studiemateriell.

Målgruppe:
Enten du er student og forbereder deg på en karriere i næringslivet eller allerede er i arbeid, kan vi skreddersy kurset til nettopp dine behov.


Pris:
5 leksjoner = 1450 kr
10 leksjoner = 2700 kr
20 leksjoner = 5300 kr
25 leksjoner = 6500 kr
40 leksjoner = 10 100 kr