Engelsk for barn og ungdom - via TeamsKursarrangør: English Compass
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: fra 1450

Vi tilbyr engelsk for barn og ungdom. Dette programmet er utviklet for å lære deg grunnleggende engelsk via private leksjoner der vi leser, skriver, snakker og lytter til engelsk. Vi vil også fokusere på grammatikk, uttale og aktiviteter for å utvide ordforrådet ditt.

Innhold:
Ved å kombinere leksjoner som fokuserer på presist språk og aktiviteter med fokus på flyt, vil du oppdage at engelsken og selvtilliten blir gradvis bedre, samtidig som du har det gøy! I løpet av den gratis prøvetimen vurderer vi nivået ditt og hvilke metoder som fungerer best for din læring. Vi snakker om hvilke behov og styrker du har, slik at du kan nå engelskmålene dine så raskt og effektivt som mulig.

English Compass er dedikert til å levere de høyeste standarder for engelsk instruksjon. Alt du trenger er Skype for å starte ditt private engelsk kurs når og hvor du vil.

Materialet:
Du får tilgang til et virtuelt klasserom hvor du vil bli utstyrt med lese-, skrive- og lyttematerialer samt grammatikkundervisning og oppgaver. Alle materialer er inkludert i prisen.

Dine individuelle leksjoner vil bli utformet nøyaktig i henhold til dine spesifikke språkkrav. Leksjonen din vil også inkludere en oppfølgingsprosjekt med alle mine notater og en oppgave med ekstra studiemateriell.