Energiens kilde - meditasjonSted: Yogaskolen i Bergen
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Strandgaten 201, 5004 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 21:00 - 22:15
Varighet: 1 kveld pr uke i 6 uker
Pris: 1.440

På kurset i Energiens kilde meditasjon lærer du meditasjonen Energiens kilde (Vishuddhi shuddhi) og dybdeavspenningen Yoga nidra. I tillegg vil det være snakk rundt bruken av meditasjon og avspenning i hverdagen.

Innhold:
Hvordan føles det å ha ryddet i kjøkkenskapet og kastet ut alt som var gammelt, eller en grundig opprydding i garasjen og alt unødvendig kjørt til avfallstasjonen? På samme måte som vi kan fylle vårt hjem med saker og ting, fyller vi også vårt sinn med tanker, meninger, bekymringer, aggresjon, bitterhet, planer, drømmer osv. Dette kan være med på å hemme vår kreativitet og vårt initiativ i hverdagen. Med andre ord, hodet kan også ha godt av en opprydning.

Energiens kilde meditasjon er en glimrende rengjøringsmetode og resultatet er mer energi og en styrket opplevelse av seg selv. Energiens kilde meditasjonen arbeider på forskjellige nivåer med å rense og styrke kroppens finere energistrømmer, og fører deg mot en tilstand av hvile og indre ro. Meditasjonen er basert på et dypt og rolig åndedrett, Ujjayi pranayama, konsentrasjon på forskjellige chakra og det blir også brukt et mantra. Meditasjonen består av 6 trinn og hele meditasjonen tar 20-30 minutter.

Lærer: Bjarke