Elvepadling - nybyrjarkurs på VossKursarrangør: Vått og Vilt
Sted: Voss elvesport
          Hordaland, Voss
Kursadresse: Vangsgata 45, 5700 Voss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon. Sjå vår facebookside vått&vilt for terminliste!
Varighet: 2 dager
Pris: 2.950

Her får du lære det grunnleggende for å ta skrittet inn i elvepadlarens herlige verd. I løpet av kurset lærer du grunnleggende padleteknikk på elv. Du får opplæring i sikker adferd på elva, og masse moro! kurset fører fram til våttkort i Norges padleforbund sin kurstige.

Vi startar dag ein på stille vatn og øver på å kome oss ut og inn av kajakken, inn og ut av bakevjer, trener på diverse padletak, traversering som er kryssing av elv på tvers og litt om sikkerhet/utstyr. Dag to øver vi på det vi lærte første dag på rolig grad to elv.
Skuler kan få eige opplegg. Ta kontakt!

Instruktører: Joar Wæhle og Mads Rio

Joar er allsidig friluftslivlærar og erfaren elvepadlar i Vossaelvene. Han har bla vunne konkurransen i Ekstremsportveko ”Horgi ned 4 gonger. I 2014 kom han på 2 plass. No er han kajakkansvarleg under ekstremsportveko og sportssjef.

Mads er ein av pionerene innan elvepadling på Voss og har såleis ein del fyrstegongspadlinger i noen av dei klassiske elvene på Voss. Bla Brandsethelva og Myrkdalselva, to elver som no tiltrekker seg padlere frå heile verden. Samt Stupt inn i Åsbrekkegjelet med kajakk som fyrstemann i 1994. (Åsbrekkegjelet har seinare fått tilnavnet “Moneydropp” i padlemiljøet). Han har vore med i Ekstremsportveko som ansvarleg for kajakk-konkuransane, styremedlen og styreformann i 7 av dei fyrste åra. Mads har holdt elvepadlekurs sidan midten av 90 tallet og han har og padla store deler av norskekysten i havkajakk. I vinterhalvåret er Mads padleguide på cruiseskip som går Latin Amerikakysten til Antarktis. Mads er nok og den fyrste instruktøren som har holdt og gjennomført grunnkurs hav i Antarctis!

Målgruppe for kurset

Passar for alle mellom 16 og 60 år som vil ha skikkelig moro ei helg. Har du padla havkajakk ,vil du truleg læra teknikkar som du seinare kan bruke i havkajakken. Me har mange bedrifter som tar eit elvepadlingskurs som teambuilding.

Kursmateriell

Vi holder alt padleutstyr. Du tar med deg, varmt ull-/superundertøy, sko, neseklype kan være greit, mat og drikke og masse godt humør. Våre kursdeltagere får under kurset 10% rabatt på padlebekledning og utstyr fra vår butikk.

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.