Elektrokurs i Trondheim

Elkraft - Heltidsstudium 2-årig fagskoleingeniør-utdanning

Eelkraft - Heltidsstudium 2-årig fagskoleingeniør-utdanning. Når du velger utdanning innen elkraft vil du kunne arbeide både med produksjon, overføring og forbruk av elektrisk energi. I tillegg kan du arbeide med å planlegge og utføre elektriske installasjoner i alle typer bygg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 år

Fagskole i elektronikk

Vi tilbyr tilbyr en 3-årig, høyere yrkesfagligutdanning i elektronikkfaget på deltid med 120 studiepoeng. Elektronikken har hatt en enorm utvikling siden utvikling av de første halvledere og transistorer på 1950-tallet. I dag finnes det elektronikk i nær sagt alt som det går strøm i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 år

FSE L med førstehjelp

Vi tilbyr kurs i FSE L med førstehjelp. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 timer 1.420 kr

FSE Førstehjelpsøvelser

Vi tilbyr kurs i FSE førstehjelpsøvelser. Målsettingen er å sette deltakere i stand til sikkert arbeid på el-anlegg. Kurset oppfyller forskriften om sikkerhet ved arbeid i og vedlikehold av elektriske anlegg (FSE) $7 Førstehjelpsberedskap: Livreddende førstehjelp inkl. elektriske skader.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer fra 2.287 kr

PLS elektro videregående

Kurset bygger videre på PLS grunnkurs. Kurset passer for deg som vil lære litt mer avansert programmering i Siemens TIA programvare. Utover tema fra grunnkurset vil du få kjennskap til flere av verktøyene som ligger i TIA-pakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 9.500 kr

EKOM - NEK 700 - webinar

Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700 - webinar. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.300 kr

El-kontroll bolig - webinar

Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig - webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.200 kr

El-kontroll næring -webinar

Vi tilbyr kurs om el-kontroll næring - webinar. Kurset gir deltakerne nødvendige kunnskaper for å avlegge prøve til sertifisering som kontrollør ihht. kravene i NEK 405-2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 3.200 kr

FSE Høyspenning - nettkurs

Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning som nettkurs. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

FSE L for instruert personell med førstehjelp - nettkurs

Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som nettkurs. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

FSE L for instruert personell med førstehjelp - webinar

Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som webinar. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 1.600 kr

FSE L med førstehjelp - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i FSE Lavspenning med førstehjelp. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

FSE L med førstehjelp - webinar

Vi tilbyr FSE Lavspenning med førstehjelp som webinar. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 1.170 kr

IK Elektro Kurs - Webinar

Vi tilbyr IK Elektro Kurs - Webinar. Det stilles store krav til kompetanse for de som gjennomfører periodisk verifikasjon av elektriske anlegg, og da er det viktig med god kjennskap til både gamle og nye normer og forskrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 samlinger på 4 timer 4.500 kr

Installasjoner i medisinske områder - webinar

Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.400 kr

Jording - webinar

Vi tilbyr jordingskurs som webinar . Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 1.200 kr

Maskinsikkerhet – Grunnkurs industri - webinar

Vi tilbyr kurs i Maskinsikkerhet – Grunnkurs industri - webinar. De fleste industrielle anlegg har en kombinasjon av gammelt og nytt utstyr i sin maskinpark. Ofte må maskiner moderniseres eller bygges om.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 samlinger 5.500 kr

Maskinsikkerhet - webinar

Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet - webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.850 kr

Maskinsikkerhet og elektriske anlegg på maskiner - webinar

Vi tilbyr kurs i Maskinsikkerhet og elektriske anlegg på maskiner - webinar. Kurset tar for seg maskindirektivet og annet regelverk gjeldende for virksomheter som bruker og vedlikeholder maskiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 samlinger 7.800 kr

NEK 400:2018 - oppdateringen - webinar

Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2018 som webinar. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 1.200 kr

Webinar - Info montasje av solceller

Vi tilbyr webinar - Info montasje av solceller

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 399 kr

Økonomi for elektrikere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for elektrikere. Vi ser på forholdet mellom inntjening ved økt omsetning og inntjening ved redusert svinn mht tid og materiell. Hvordan sikre driften i virksomheten ved å avsette penger fra overskuddet i gode år for å sikre driften i nedgangstider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer Avtales kr

Certified Interconnect Designer C.I.D. and C.I. - bedriftsinternt

Vi tilbyr Certified Interconnect Designer C.I.D. and C.I.for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

ESD Kurs/opplæring - bedriftsinternt

Vi tilbyr ESD Kurs / opplæring for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer

ESD Sertifisering / Kordinator - bedriftsinternt

Vi tilbyr ESD Sertifisering/Kordinator for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer

IPC 7711 & 7721 CIS Certified IPC Specialist - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC 7711 & 7721 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager

IPC 7711 & 7721 CIT Certified IPC Trainer - bedriftsinternt

Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs. Certifikat: Passing the examination, IPC certificate will be handed out together with the training materials.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager

IPC J-STD-001 CIS Certified IPC Specialist - bedriftsinternt

Vi tilbyr IPC J-STD-001 CIS Certified IPC Specialist - Bedriftsinternt. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager

IPC J-STD-001 CIT Certified IPC Trainer - bedriftsinternt

Vi tilby opplæring i IPC J-STD-001 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager

IPC/WHMA-A-620 CIS Certified IPC Specialist - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC/WHMA-A-620 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

IPC/WHMA-A-620 CIT Certified IPC Trainer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC/WHMA-A-620 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager

IPC-A-600 CIS Certified IPC Specialist - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC-A-600 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

IPC-A-600 CIT Certified IPC Trainer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC-A-600 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

IPC-A-610 CIS Certified IPC Specialist - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC-A-610 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

IPC-A-610 CIT Certified IPC Trainer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i IPC-A-610 CIT Certified IPC Trainer - Bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager

Komponentlære / komponentforståelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i komponentlære / komponentforståelse for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag

Myklodding HMT Grunnkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT Grunnkurs for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1-5 dager

Myklodding HMT resertifisering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT resertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

Myklodding HMT Sertifisering (blyfritt / tinn) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT Sertifisering (blyfritt / tinn) for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen.Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager

Pressterminering - bedriftsinternt

Vi tilby opplæring i pressterminering for Bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1-2 dager

SMD (Surface mounted device) reparasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i VSMD (Surface mounted device) reparasjon for bedrifter. åre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2-3 dager

SMD (Surface mounted device) Sertifisering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i SMD (Surface mounted device) Sertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

SMD resertifisering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i SMD resertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager

Firstaid course (electricians) 1,5 hours - online

You can now "live stream" our renowned first aid courses. Here, an instructor holds a live first aid course via an online education platform. The aim is for the participant to learn/refresh the most important things in life-saving first aid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1,5 hours 6.200 kr

Førstehjelpskurs elektro 3 timer - bedriftsinternt

Vi tilbyr 3 timers førstehjelpskurs elektro for bedrifter. Deltakerne lærer grunnleggende livreddende førstehjelp på personer over 8 år. Kurset er lagt opp slik at man kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer 7.990 kr

Førstehjelpskurs elektro 4 timer - bedriftsinternt

Vi tilbyr 4 timers førstehjelpskurs elektro for bedrifter. Deltakerne lærer grunnleggende livreddende førstehjelp på personer over 8 år. Kurset er lagt opp slik at man kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer 8.490 kr

Førstehjelpskurs elektro 5 timer - bedriftsinternt

Vi tilbyr 5 timers førstehjelpskurs elektro for bedrifter. Deltakerne lærer grunnleggende livreddende førstehjelp på personer over 8 år. Kurset er lagt opp slik at man kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 timer 9.990 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>