Piano nybegynner nivå 1 fra 8 år



Kursarrangør: AKKS
Sted: Samsen Kulturhus
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Vesterveien 2, 4613 Kristiansand S (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 minutter i uken over 7 uker
Pris: fra 1.600

Vi tilbyr en-til-en undervisning på el-piano for nybegynnere på nivå 1. Ønsker du å akkompagnere deg selv når du synger? Eller kanskje du ønsker å spille keyboard i et band? Undervisningen tar for seg spilleteknikk, akkordlære og improvisasjon.

Innhold:
Låtene velges ut av instruktør i samarbeid med deltaker, og undervisningen vil bli lagt opp etter dine mål, forkunnskaper og ønsker. Semesteret avsluttes med en AKKS-konsert der deltakerne kan vise hva de har lært for familie og venner. Velg mellom 10 eller 15 uker med undervisning per semester.

Instruktører: Andreas Haugen og Martin Raev

Andreas Haugen har master i kunstfag med fordypning i musikk fra Universitetet i Agder. Han har lang erfaring med musikkundervisning, og bakgrunn som både klassisk og rytmisk pianist, i tillegg til å være en aktiv musiker selv. Han har piano som hovedinstrument men har også god kunnskap om bass, gitar og trommer. Som musikklærer er han opptatt av at undervisningen skal være interessant og morsom, og han strekker seg etter å gi deg som deltaker en best mulig opplevelse!

Martin har studert musikkvitenskap på UiO, og faglærerutdanning i musikk ved UiA. Han har undervist i flere år og har erfaring fra videregående, kulturskole og privatundervisning i alle aldre. Han er også utøvende musiker og komponist med prosjekter som «Ole Flugstad», «ANFIEE» og «HORDA».

Priser:
• 2.150 kr for 30 minutter i uken i 10 uker
• 3.200 kr for 30 minutter i uken i 15 uker
• 3.200 kr for 45 minutter i uken i 10 uker
• 4.250 kr for 45 minutter i uken i 15 uker
• UIA-Studenter får 15% rabatt på undervisning og kurs
• Søskenrabatt 15% rabatt på undervisning og kurs

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i el-piano

Nivå:
• Nybegynner, nivå 1

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 8 år

AKKS-Stipend:
AKKS-stipend Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktiviteter. Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. For å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.