Pianoundervisning og kurs i tangentinstrumenter i Stavanger

El-piano / keyboard - nybegynner nivå 1 (over 15 år)

Vi tilbyr kurs i el-piano / keyboard for nybegynnere på nivå 1. På kurset lærer man basiselementer av pianoinstrumentet, samtidig som man også får utforske mulighetene innen keyboard som et instrument i bandsammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld pr uke over 8 uker fra 2.000 kr

Musikklek - gruppetimer for barn fra 4 - 5 år

Vi tilbyr musikklek for barn. Er ditt barn glad i musikk men vil helst ha undervisning i gruppe. Gjennom gruppetimer lærer elevene sammen om musikk, rytme, instrumenter og kan forberede seg til individuelle timer i framtiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 20 minutter 3.999 kr

Pianoundervisning for barn (4 - 5 år)

Vi tilbyr pianoundervisning for barn . Kurset består av individuell pianoundervisning en eller to ganger per uke 20, 30 eller 40 min, Gruppeundervisning en gang per måned 30 min, Konsert ved slutten av hvert år / semester. Pris fra kr 249 / 20 min / semesterbasis. Passer for alle nivåer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 20 minutter 6.048 kr

Pianoundervisning for barn og ungdom (6 - 18 år)

Vi tilbyr pianoundervisning for barn og ungdom. Kurset består av individuell pianoundervisning en eller to ganger per uke 20, 30 eller 40 min, Gruppeundervisning en gang per måned 30 min, Konsert ved slutten av hvert år / semester. Pris fra kr 249 / 20 min / semesterbasis. Passer for alle nivåer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 20 minutter 6.048 kr

Pianoundervisning for voksne

Vi tilbyr pianoundervisning for voksne. I utgangspunktet i den klassiske litteraturen vil eleven lære øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamental for kunsten å spille piano.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 20 minutter 6.282 kr

Piano og synth - hjemmeundervisning

Vi tilbyr hjemmeundervisning i piano og synth. Har du vanskelig for å komme deg opp av sofaen? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Fortvil ikke, Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 60 minutter fra 748 kr

Piano timer

I offer piano lessons tailor made for your needs and level. I will teach you technique and musicality via exercises, studies and pieces. These lessons last 30mins.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 30 minutter 300 kr

Pianoundervisning

Vil du lære deg å spille et instrument, eller bygge videre på et talent. Pianoundervisning hos Stavanger Musikkskole er et av våre mest populære tilbud. Undervisningen tilrettelegges den enkelte elev og en kan selv velge mellom klassisk eller moderne pianoundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 semester fra 4.500 kr

Pianokurs - individuell undervisning

Vil du bli god på piano? Vil du føle at fingrene dine flyr over tangentene, mens favorittmusikken din klinger i rommet? I trygge omgivelser lytter våre pianopedagoger til deg og dine drømmer, mens de gir deg selvsikkerheten til å nå dine musikalske mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 30 - 40 - 60 minutter pr gang Fra 374 per time kr

Lær å spille piano med komplett pianokurs-pakke

Nå kan du enkelt lære å spille piano hjemme ved hjelp av vår komplette online pianokurspakke. Både nybegynnere og viderekomne vil få et morsomt undervisningsopplegg som er bygd på over 20 års erfaring og undervisning av tusenvis av pianoelever.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Så lenge du vil. Ingen bindingstid.... fra 99/mnd kr

Pianokurs - individuell - online

Vi tilbyr individuell undervisning i piano online. Som solo pianist er det veldig sannsynlig at du kommer til å stå på en konsertscene, som solist eller i orkester/band. Enten klassisk eller pop, jazz eller rock så er pianisten en sentral figur, som lyser ut fra scenen med et harmonisk budskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 - 40 - 60 minutter fra 375 kr

 |  1 2   |  Neste side >>