El-gitarkurs nybegynner nivå 1 (en-til-en)



Kursarrangør: AKKS
Sted: Samsen Kulturhus
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Vesterveien 2, 4613 Kristiansand S (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 minutter i uken over 7 eller 14 uker
Pris: fra 1.600

Vi tilbyr en-til-en undervisning på el-gitar for nybegynnere på nivå 1. Har du alltid drømt om å spille el-gitar? Eller spiller du allerede, men ønsker å bli enda bedre? Undervisningen vil bli lagt opp etter dine mål, forkunnskaper og ønsker.

Innhold:
Det er mulighet for å låne el-gitar og forsterker med hjem fra AKKS mens du går på kurs. Semesteret avsluttes med en AKKS-konsert der deltakerne kan vise hva de har lært for familie og venner. Velg mellom 10 eller 15 uker med undervisning per semester.

Litt om instruktøren:
Kursinstruktør Hilde Nyhus spiller elektrisk / akustisk gitar og studerer faglærerutdanning i rytmisk musikk ved UiA. Hun interesser seg for mange ulike sjangre, og spiller aktivt i både egne og andres prosjekter. I undervisningen sin legger hun mest vekt på mestring og spilleglede, og fokuserer på elevens individualitet.

Priser 2024:
1600 kr for 30 minutter i uken i 7 uker.
3100 kr for 30 minutter i uken i 14 uker.
2400 kr for 45 minutter i uken i 7 uker.
4700 kr for 45 minutter i uken i 14 uker
Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å spille el-gitar

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 8 år

AKKS-Stipend:
AKKS-stipend Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktiviteter. Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. For å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.