Ekspresskurs båtførerprøven



Kursarrangør: Bliskipper.no
Sted: Sollerudstranda skole
          Oslo, Lysaker
Kursadresse: Drammensveien 280, 1366 Lysaker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 timer
Pris: 990

Ta båtførerprøven på kun 1 dag! Inkluderer nettkurs fra øyeblikket du melder deg på. Har du allerede erfaring fra båt, eller lærer fort, er dette kurset for deg. Kurset foregår i Oslo (Lysaker) og holdes av Sven Hofgaard som har mange års erfaring og gode resultater.

Dette er et ekspresskurs / repetisjonskurs med forutsetning om selvstudier gjennom nettkurset på bliskipper.no . Det kan også fungere som et eksamensrettet repetisjonskurs for de som fra før av kan en del om båt. Vi går raskt gjennom de viktigste temaene og forbereder oss på eksamen som gjennomføres siste timen samme dag. Eksamen kan også gjennomføres ved senere tidspunkt etter ønske.

Repetisjonskurset blir holdt av Sven Hofgaard på Sollerudstranda skole ved Lysaker stasjon. Lysaker har gode kollektivforbindelser med både drammen og Oslo. Du får umiddelbar tilgang til nettkurset ved påmelding. Nettkurset er selvfølgelig inkludert i prisen.

Kursgaranti!
• Vi er sikre på at du består båtførerprøven ved første forsøk, hvis ikke betaler vi forsøk nr 2.

Meld deg på via https://bliskipper.no/batforerproven-ekspresskurs/

Målgruppe for kurset:
De som ønsker å ta båtførerprøven via nettstudie, men ønsker en enkel gjennomgang av kursholder før eksamen. De som allerede har mye kunnskap om båt, men som ønsker en liten oppfriskning før eksamen.

Eksamen/sertifisering:
Eksamen betales til Norsk test via båtførerregisteret.no