Eksamensmestring - Hvordan takle eksamensstress og eksamensangst?Kursarrangør: Arvid Urke
Sted: Hele landet, For bedrifter og offentlige i hele Norge
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag

Enhver eksamen kan være en trussel mot ens selvoppfatning. Mange plages med eksamensstress og eksamensangst. Studenter stryker, ikke bare fordi de ikke har nok kunnskap, men fordi de ikke klarer å få kunnskapen frem når de må.

Innhold:
Innholdet har tre klare mål
1. Deltakerne skal få rikelig tid til å lære mental trening og avspenningsteknikker for å takle eksamensstress, eksamensangst og øke selvtilliten i eksamenssituasjonen.
2. Deltakerne skal bli bevisst på egen reaksjon i eksamenssituasjonen og øve seg på å takle reaksjonen.
3. Deltakerne skal lære å bruke enkle hjelpemidler på en hensiktmessig måte for å heve prestasjonen og mestre eksamenssituasjonen.

Opplegg:
Kurset har en varighet på 1 dag: kl 0800-1600

Anbefales:
"Når jeg kom til kurset i dag var jeg kvalm, anspent og nervøs. Og med disse timene kjenner jeg allerede forbedring! Meget bra kurs!" -Student

Målgruppe for kurset:
Studenter, elever og andre som ønsker å mestre eksamens situasjonen.

Den viktigste forskjellen mellom de som gjør det bra og de som misslykkes, ligger i den enkeltes selvtillit.Allerede i 1978 ble det gjort undersøkelser som viste at eksamen er mer en test på takling av stress, enn en kunnskapstest. Øking av selvtillit og bedre håndtering av stress er noe man kan øve opp. Det gjør man best gjennom mental trening. Dette kurset er myntet på de som ønsker å forebygge- eller ønsker å gjøre noe med slike problemer.

Mer informasjon og referanser og evalueringsrapporter gå inn på
arvidurke.no

Vis flere tilsvarende kurs: