Eiendomsinvestering, utleie og utvikling



Kursarrangør: ABC Boligrådgivning AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Kursadresse: 3017 Drammen
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Lørdager og søndag fra 09:00-16:00 I Drammen elle på nett
Varighet: 2 dager
Pris: 24.999

Privatundervisning innen eiendomsinvestering. Fysisk eller på Teams. Her tar du opp det som er viktig for deg, enten du trenger kunnskap eller praktisk hjelp. Vi møtes gjerne med jevne intervaller hvor du får oppgaver mellom hver samtale. 2.500 per time.

Alle bransjen tjener penger ulikt. Sånn er det også i eiendom. Mange tror eiendom handler om å finne den perfekte investeringen, men i realiteten handler det om strukturering av mennesker, muligheter, verdier og gjeld. Du trenger derfor verken å være god på matte eller oppussing for å lykkes. Vi ser at mange ikke kommer seg videre på grunn av lånegrensen på 5 ganger inntekt og 15% egenkapital. Andre kommer seg ikke videre fordi dem sliter med å finne en god investering. I mellomtiden analyserer dem eiendommer på Finn helt til den siste motivasjonen går bort.

Dette er synd, fordi kunnskap rundt strukturering av mennesker, muligheter, verdier og gjeld vil løse opp i dette. De fleste som kommer til oss har alt som trengs, men engasjementet og verdiene har ligget på feil sted. Litt av årsaken til dette er at mange kurs og bøker prater om nettopp analyse fremfor struktur som nøkkelen til suksess. ABC Boligrådgivning sin suksess har kommet fra å organisere begrensede ressurser slik at banken lot dem kjøpe mye eiendom på kort tid, og ikke fra å finne den perfekte eiendommen. På den måten gikk vi fra en eiendomsportefølje på 1 til titalls hus på bare 3 år! Dette gjorde vi ved siden av sin fulltidsjobb, studier og små barn. Vi er sjeldent på finn og har ingen analysedokumenter. Sannheten er at den perfekte investeringen ikke eksisterer, så det er heller ikke noe poeng i å finne den. Vi passer først og fremst på at banken lar oss kjøpe mer.

Om vi gjør som alle andre må vi også forvente å få samme resultat som dem, men vi har tenkt utenfor boksen hele veien. Derfor står vi nå i en unik posisjon. Om de fleste leser de samme tingene og at de fleste ikke kommer seg videre må vi gjøre noe annet enn dem. Hos oss får du «de faktiske hemmelighetene» som vi ser at skiller seg ut fra det som blir spredt gjennom dagens kurs.

Om du har tatt kurs eller lest bøker innen eiendom fra før kan vi love deg at dette er noe annet. Vi er stolte av å være en første som leverer både informasjon, veiledning og hjelp på en og samme tid. På vårt kurs lærer du nøyaktig hva vi har gjort. Dette er verdifullt, men generell informasjon har ingenting å si om vi ikke ser på din unike situasjon og de tingene som gjør at nettopp du ikke kommer deg videre. Det hjelper heller ikke med en individuell plan fra en med masse erfaring om du blir sendt for å fly på egenhånd uten de ressursene du trenger for å gjennomføre planen. Derfor mener vi det er helt nødvendig å gi informasjon, veiledning og hjelp i gjennomføringen på en og samme tid. Gjennom denne modellen kan vi love at veiledningen blir en investering og ikke en kostnad, og at det denne gangen vil gi resultater for deg. Om du opplever noe annet skal du såklart få pengene tilbake.

Eiendom er en langsiktig investering og vi ønsker å være i kontakt med våre kunder så lenge det er nødvendig. Hvordan hjelp du vil trenger er veldig individuelt og dette ser vi nærmere på gjennom veiledningen. Nå har vi holdt på med veiledning en liten stund, og mange er allerede godt på vei med flere eiendommer som de har kjøpt i samarbeid med oss, men som de eier helt selv. Dette gir oss energi til å fortsette arbeidet. Vi hjelper heller 50 mennesker i å få like mye eiendom som Fatma har nå, enn å ha 2.000 gjennom et nettkurs med ferdiginnspilte filmer. Om du imidlertid ønsker å investere på egenhånd etter kurs er det også helt greit. Alle har ulike behov. Hos oss skal du være trygg på at vi ikke foreslår tjenester eller løsninger som du ikke har lyst på.

Under veiledningen er tiden din. Du tar opp det som er viktig for deg, enten du trenger kunnskap eller praktisk hjelp. Veiledningen koster 2.500 per time. Vi kan møtes fysisk i Drammen eller over Teams! Vi håper å få muligheten til å bli kjent med deg!