Dykkekurs i Moss

Her finner du dykkekurs på alle nivåer.

Finner du ikke kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Advanced Open Water pakke - videregående nivå

Vi tilbyr dykkerkurs i advanced open water-pakke på videregående nivå. I vår advanced-pakke får du to kurs i ett. Kurset er utmerket for å øke dine dykkeferdigheter. Ferdighetene utvikles under kontrollerte former ved hjelp av våre erfarne instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 26.04.2024 (+2) 1 helg26.04.2024 (+2) 3,300 kr

Divemaster

Vi tilbyr dykkerlederkurs - divemaster. Instruktørutviklingsteamet hos Dykkerhuset lærer deg divemasterfaget på en moderne og tidsriktig måte. Vi har alt man trenger for å gjennomføre kurset på en best mulig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 7.990 kr

Grunnkurs i dykking

Vi tilbyr grunnkurs i dykking. På grunnkurset lærer du de grunnleggende dykkeferdighetene en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: dykketeori, dykking i basseng og sjødykking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 08.05.2024 (+13) 5 dager08.05.2024 (+13) 4.800 kr

Nitrox kurs

Vi tilbyr Nitrox kurs. På dykkesenteret går vi gjennom teorien og tar eksamen. Du lærer å forberede og planlegge et Nitroxdykk. Vi forklarer deg hvordan du analyserer gassblandingen din og hvordan du beregner din ikke-dekompresjonstid og dybde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 3 timer 1.990 kr

Prøvedykk

Vi tilbyr prøvedykk i basseng eller skjermet vann. Vi gir deg muligheten til å prøve dykking uten noen andre forpliktelser. Det skjer på en helt sikker og risikofri måte, og gir deg den spennende pirrende følelsen man får av å puste under vann for første gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 1 gang 750 kr

Redningsdykker - Diver Stress & Rescue

Vi tilby kurs i redningsdykker - diver stress & rescue. For et kurs som setter en såpass alvorlig dagsorden kan betegnelsen morsomt virke litt rart. Men det er nettopp slik de fleste karakteriserer kurset. Utfordrende, spennende og givende. Undervisningen foregår både i klasserommet og i sjøen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 30.05.2024 (+2) 1 helg30.05.2024 (+2) 5.240 kr

Dykkerkurs - PADI eLearning

Vi tilbyr dykkerkurs - PADI eLearning. Gjennom PADI eLearning har du mulighet til å gjennomføre teoriundervisningen hjemme før kursstart. Etter å ha gjennomført PADI eLearning kan du fullføre dykkerkurset hos hvilken som helst PADI dykkerskole, både i Norge og utlandet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 180 pund kr