E-læring - V4, Ditt eget SlankekursKursarrangør: Libra Helse og Kosthold
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Pris: 1.850

E- læringsbasert kost- og livsstilsendringskurs arrangeres i samarbeid med ASVLs Vekstbedrifter. Kursets målgruppe er i hovedsak utviklingshemmede, men også andre som har behov for hjelp til å ta sunnere valg i hverdagen for å oppnå bedre helse.

Gjennom enkle pedagogiske virkemidler får deltakerne lære mye om mat og hvordan den virker på kroppen. Det er undervisning i grupper, individuelle oppgaver, fysisk aktivitet og praktisk matlaging. Resultatene er svært gode.


På kurs hos Libra møtes du av en dyktig, åpen og engasjert kursleder som vil veilede, støtte og inspirere deg i prosessen du står foran.

De aller fleste av våre kursledere har selv hatt et vektproblem. I Libra setter vi denne egenerfaringen svært høyt. Vi mener det er viktig at du møter forståelse hos den som skal veilede deg i din prosess, og kurslederne våre kan lettere sette seg inn i din situasjon, fordi de har selv vært der.

De vet at et vektproblem ofte «sitter i hodet», at du kan ha både gode og dårlige perioder, og at glede og frustrasjon kan gå hånd i hånd på veien mot en lettere hverdag. De har god innsikt i både de fysiske og følelsesmessige sidene ved et vektproblem. Og det beste av alt, de vet at det er mulig å lykkes! Det har de selv gjort med Libra-metoden! Libra har for øvrig noen ganske få kursledere som ikke selv har hatt et vektproblem, men kjenner det gjennom personer i sin nære omgangskrets eller i jobbsammenheng. De har utviklet en meget stor interesse for feltet, og alle har en helsefaglig/pedagogisk bakgrunn.

Vi ønsker for alle våre deltakere at de vil følge spisemetoden som anbefales også etter at de har gått ned ønsket antall kilo – fordi den rett og slett gir et helsevennlig, variert kosthold som alle har godt av, uansett vekt. Libras kursledere skal i alle fall gjøre alt de kan for at omleggingsprosessen din skal bli så lystbetont og så vellykket som mulig.