Dyrekommunikasjon & Healing på dyrKursarrangør: Trikanten Hundesenter
Sted: Trikanten hundesenter
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Brautvegen 121, 4341 Bryne (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt om du ønsker jeg skal komme til dere å holde kurs
Varighet: 2 dager
Pris: 250

Vi tilbyr dyrekommunikasjon & Healing på dyr. Healing & kommunikasjon er en naturlig & helbredende tilstand for mennesker og dyr. Du vil lære å kjenne energiene som strømmer til og fra dyr. Føre en hjerte til hjerte samtale med dyr.

Jeg har jobbet med energier og hjelp dyr siden jeg var liten jente, har en naturlig evne til og forstå dyr og deres følelser. Dette er de mange som føler, men de aner ikke at de er dyr eller andre mennesker de føler. Når du lærer deg disse teknikkene får du en høyere bevissthet, og kan lettere skille hva som er ditt og hva som er dyret sitt!

Innhold:
Du vil lære å kjenne energiene som strømmer til og fra dyr. Føre en hjerte til hjerte samtale med dyr. Du vil få verktøy som hjelper deg videre på din vei, og som gjør de lettere og jobbe med energier. Jeg tar opp, Chakra på dyr og betydningen av chakra. Du vil få en forståelse av betydningen de har og føre telepatisk samtale med dyr. Du får med chakra hefte, der betydningene står om hvert chakra. ??Lig velkommen til et energifult kurs

Inkludert:
Serverer kaffi, te og litt å bite i. Lunch må tas med selv.