Service og kundebehandlingskurs i Oslo

I kategorien service og kundebehandling finner du kurs og opplæring i å gi din kunder den oppmerksomheten og servicen de fortjener. Alle vet at god service er viktig, men ikke alle er i like stor grad villige eller har den nødvendige kompetansen for å gjøre dette skikkelig. Hvordan får kunden positiv innstilling til oss? Hva er profesjonell kundebehandling? Hvordan forhindre gjennomtrekk av kunder? Hvordan øke omsetningen som resultat av den gode kundeservicen du gir? Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Bli bedre foran et publikum! - Skap entusiasme for ideene dine

Hvis du er god til å presentere, vil du enklere få folk med deg, skape flere salg og større entusiasme for ideene og prosjektene dine. Et godt budskap, en tydelig struktur og en engasjerende presentasjon er noen av virkemidlene du kan bruke. Og den gode nyheten er: Dette kan læres!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 6.995 kr

Bærekraft - Frokost med Talerlisten

Fra "grønnvasking" til konkurransefortrinn. Få med deg to matnyttige foredrag av to av Norges fremste eksperter på bærekraft akkurat nå!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer 400 kr

Bachelor i ledelse og servicestrategi

Vi tilbyr bachelor i ledelse og servicestrategi. Ta en fremtidsrettet utdanning hvor du lærer å lede kvalitetsorienterte servicebedrifter, ha personalansvar og utvikle verdiskapende tjenester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 37.800 pr semester kr

Årsstudium i serviceledelse

Vi tilbyr årsstudium i serviseledelse. Tjenestenæringen er i vekst og utgjør en betydelig del av verdiskapningen i Norge og internasjonalt. Hele åtte av ti norske jobber er i dag i tjenestenæringene og siden 2008 har hele 87 prosent av de nye jobbene kommet i de tjenesteytende næringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 37.800 pr semester kr

Salgskurs - bilselger - dagtid

Vi tilbyr salgskurs for bilselgere der du gjennom et semester lærer om salg, økonomi, etikk, organisasjonslære og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 3 måneder 48.850 kr

Fagbrev service og administrasjonsmedarbeider intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som service og administrasjonsmedarbeider. Service- og administrasjonsfaget er for deg som jobber med service og kontoradministrative oppgaver i privat eller offentlig sektor. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 26.08.2024 1 semester (1 kveld pr uke)26.08.2024 20900 kr

Salgsutvikling - Internasjonal sertifisering Everything DiSC

Ønsker du å oppnå bedre kontakt med kundene dine eller kollegaer og andre hvis du jobber med service eller innsalg? Lær å gjenkjenne og forstå andres kjøpsstiler og å tilpasse din egen salgsstil, for å imøtekomme behov for effektiv kommunikasjon. Det vil gi resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.06.2024 (+1) 2 dager04.06.2024 (+1) Fra 27.500 kr

Kurs i kundeservice

Kundeservice har blitt en av bedriftens viktigste suksesskriteria. Bommer man på dette, skades både omdømmet og fremtidig salg. Profesjonaliteten bedømmes gjerne ut fra kundeservicen bedriften yter. I dag krever kunden god kundeservice i alle ledd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 06.05.2024 2 dager06.05.2024 11.950 kr

Studiekurs i service vision management

Kurset gir økt kunnskap om service vision management, både i eksisterende bedrifter og ved nye virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 leksjoner a 3 timer 27.600 kr

Fagskole - kontor, salg og serviceledelse

Vi tilbyr fagskole om kontor, salg og serviceledelse. Fagskoleutdanningen er et NOKUT-godkjent utdanningstilbud som gjennomføres som et deltidstudium over 2 år og kan kombineres med jobb. Utdanningen gir 60 studiepoeng og fagskolegrad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 02.09.2024 325 timer / 21 måneder02.09.2024 Gratis kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>