Kurs i selvutvikling i Stavanger

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 helg 3.800 kr

Individualterapi

Vi tilbyr kurs i personlig utvikling. Motiverte medarbeidere er grunnlaget for god økonomi og positiv vekst i bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger Avtales

Grunnkurs i DB-System® for voksne

Grunnkurset er en kombinasjon av meditasjon, avspenning, mental trening, bevissthetstrening og kognitive teknikker som gir økt ro, mestring og glede. Det gir deg et verktøy for å håndtere stress, og to enkle teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 helg 4.700 kr

Lysreisen - Å leve med bevissthet

Lysreisen er 4 timers samling hvor det å bruke bevisstheten står i sentrum. Vi vil meditere for å åpne opp for helheten i oss. Erkjenne og oppleve sitt høyere selv, og forene den med kroppen og hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 timer 500 kr

Farmakologi, legemiddellære for terapeuter og behandlere nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i farmakologi, legemiddellære for terapeuter og behandlere. På kurset lærer du å forstå hvilke symptomer og plager din pasient / klient har som kommer som en bivirkning av dennes legemiddelbruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2295 kr

Studie - Innføring i naturmedisin -100% på nett

Vi tilbyr studiet innføring i naturmedisin som nettkurs. Studiet utgjør del 1 på Heilpraktikerutdannelsen. Etter å ha fullført Innføring i naturmedisin er du kvalifisert til å begynne på heilpraktikerutdannelsen del 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.495 kr

Young Happy Minds - Foreldrekurs - Online

Har du lyst til å gå fra passasjer til sjåfør i ditt eget liv? Invester i deg selv og lær hvordan du kan bli mer robust, mestre stress og oppleve mer livsglede i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 timer 5.900 kr

Young Happy Minds - onlinekurs

Har du lyst til å gå fra passasjer til sjåfør i ditt eget liv? Dette kurset er for deg som ønsker verktøy for å snu negative tankemønstre, få mer energi og overskudd, bedre relasjoner, en tydeligere retning, mer mening, mestring og glede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 timer 5.900 kr

Eksistensielle kriser og spirituell oppvåkning - Online

Vi tilbyr onlinekurs i eksistensielle kriser og spirituell oppvåkning. Når livsendringer blir en dør til indre vekst, transformasjon og innsikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.900 kr

Selvledelse og stressmestring - bedriftsinternt

Hvordan kan du bli den beste versjonen av deg selv, så du beholder energi, glede og handlekraft i tøffe tider. Et kurs for å bli bevisst på hva man gjør i forhold til å håndtere utfordringer på en best mulig måte, for å lykkes med det man fokuserer på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1-3 dager

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>