Drone RPAS intensivt teorikurs: E-eksamenKursarrangør: Droneakademiet AS
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 1 dag
Pris: 5.450

Vi tilbyr teorieksamen for Drone RPAS som intensivkurs. Fra 1. februar 2017, må du ha bestått luftfartstilsynets e-eksamen dersom du lovlig skal føre et RPAS fartøy i klassene RO2 og RO3.

Dersom du skal føre droner i operatørklassene RO2 eller RO3, må du ha bestått Luftfartstilsynets e-eksamen. Teorien er omfattende og det kreves at du har god kunnskap om norsk luftrom, lover og bestemmelser, meteorologi, menneskelige faktorer og begrensninger, operasjonelle prosedyrer og mye mer. Teorieksamen avlegges ved en av Statens vegvesen sine trafikkstasjoner og inneholder 40 spørsmål med 4 svaralternativer som må besvares innen 80 minutter. Det kreves minimum 75% riktige svar for å bestå.

Nettkurset er utviklet av våre kursholdere som har bakgrunn som flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Ved hjelp av underholdende animasjoner, filmer og interaktivt innhold loser vi deg trygt gjennom pensum - i ditt eget tempo. Vårt kurs skal gi deg de aller beste forutsetninger for å bestå droneeksamen, og for å bli en trygg dronepilot


Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper:
• Det er en fordel å ha fullført Luftfartstilsynets nettkurs før kursdato


Kursmateriell:
Kurset komplementeres med skolens egen fagbok - Teoriboken for ubemannet luftfart. Boken er inkludert i kurskostnaden. Ett års tilgang til vår spørsmålsdatabase hvor du kan øve deg på lignende eksamensspørsmål.