Dyretolking: temahelg - symbolforståelse



Kursarrangør: Flammehuset as
Sted: Nordre Brevig gård
          Akershus, Enebakk
Kursadresse: Brevigveien 224, 1912 Enebakk (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 18:00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500

Du lærer om grunnprinsipper for symbol og drømmetolking. Du blir kjent med ditt eget symbolspråk. Med utgangspunkt i våre egne drømmer skal du lære å tolke dem skritt for skritt.Du vil lære om ulike kollektive symboler og hvordan man kan forstå dem.

Innhold:
Bruke spørsmåls teknikk for å finne betydningen av tilsynelatende uforståelig informasjon.

Når vi drømmer eller når vi snakker med dyr, vil informasjonen ofte kunne formidles i form av metaforer eller symbolske bilder. Årsaken til at vi mottar informasjonen slik, er svært intelligent: du mottar mye “tettpakket” informasjon på kort tid. Utfordringen din blir å lære hvordan du kan “pakke ut” informasjonen for å formidle et helhetlig budskap til dyrets eier. På dette kurset lærer du å være kreativ og tenke i helt nye baner, for å avdekke betydningen av generelle og kollektive symboler.

Du oppnår:
Du vil lære å bruke ditt eget symbolspråk og hvordan din intuisjon snakker med deg. Du blir løsnings orientert, og kan tolke symbolikk slik at du og eier av dyret forstår budskapet. Du kan også bruke teknikkene til å tolke drømmer, hverdags symbolikk, syn m.m som kan bidra til øket bevissthet omkring deg selv og din utvikling.

Ditt ansvar:
Du plikter å opplyse eier at du er under utdanning og hvor langt du har kommet. Du skal opplyse eier at din tolkning av symbolikken ikke kan oppfattes som den eneste “sannhet”.

Målgruppe for kurset:
Alle kan delta. For elever som utdanner seg til Dyretolk, er kurset obligatorisk og anbefales mellom HK 1 og 2.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper