DraftSight - GrunnleggendeKursarrangør: Jærtek
Sted: Kurset kan også holdes på forespørsel
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Trallfavegen 2, 4340 Bryne (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Normalt fra kl. 08:00 til 15:00
Varighet: 21 timer
Pris: 10.500

Mål for kurset er å gi deltagerene en grunnleggende forståelse i bruk av tegne- og konstruksjonsprogrammet DraftSight. Kurset er nødvendig for å utnytte de mulighetene programmet gir, og for å komme raskt i gang. Jærtek er en anerkjent kursleverandør og tilbyr opplæring av høyest kvalitet.

Mål:
Gi deltagerene en grunnleggende forståelse i bruk av tegne- og konstruksjonsprogrammet DraftSight. Kurset er nødvendig for å utnytte de mulighetene programmet gir, og for å komme raskt i gang. Jærtek er en anerkjent kursleverandør og tilbyr opplæring av høyest kvalitet.

Kursopplegg:
Klasseromsundervisning hvor kombinasjon av teori og øvelser gjennomføres med veiledning av instruktør. Moderne teknisk utstyr og pedagogiske hjelpemidler benyttes for å gi deltakerne god og effektiv opplæring.

• Grunnleggende
Åpne/lagre tegninger, Ulike måter å bruke kommandoer på (Tastatur, kommandoforkortelse, Menyer og Tool Palettes), Brukerflaten (Pull-Down menyer, kommando- og Statuslinjen, Shortcut menu), Koordinater, UCS ikonet, Tegnekommandoer, Tilpasse tegneområdet (Limits), Lag, Blokker, Teksting, Properties, Målsetting, Skravering og Utskrift.

• Fra AutoCad 2D og Cadian til DraftSight
Opplæring for de som har jobbet en stund med CADian eller AutoCAD 2D, med fokus på tilsvarende kommando bruk i DraftSight.

Målgruppe for kurset

Alle som bruker AutoCAD til å tegne/konstruere i 2D.

Forkunnskaper
Kurset er rettet mot personer som ikke har noen erfaring med DAK systemer, eller har jobbet med andre DAK systemer. Det er en fordel om kursdeltakeren har erfaring fra andre Windows programmer.