Diktkurs med Endre Ruset og Joakim Kjørsvik



Kursarrangør: Tekstuniverset
Sted: Dyrk Bryn
          Oslo
Kursadresse: Brynsveien 1, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag 18. november og søndag 19. november Klokka 10 til 15 begge dager
Varighet: 1 helg
Pris: 3500

Vi tilbyr diktkurs med Endre Ruset og Joakim Kjørsvik Det er et kurs som fokuserer på prosess. Det blir enkle oppgaver med lav inngangsterskel og samtaler om tekstene som skrives på kurset. Kurset gir mestring for samtlige. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN

Innhold:
Det blir god tid til lesning av deltakernes tekster. Kurset gir rom for den enkelte til å forfølge spørsmål om hvorfor du skriver, og hva du skriver om.

Målgruppe for kurset:
Du er velkommen enten du har utgitt eller nybegynner

Praktisk info:
Lokalene www.dyrkbryn.no ligger like ved T-banestoppet Bryn, det er muligheter for å lage seg lunsj der, da det er eget kjøkken. Rema 1000 og diverse take away sushi osv ligger et steinkast fra lokalene vi skal være i.

Facebook-gruppe:
Vil du være med i hemmelig facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For å kunne legge deg til må du enten være facevenn med Jorunn Greiff Solli, eller følge Tekstuniversets faceside. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail.

Gavekort:
Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.