Kurs i roman og novelleskriving med Bjarte Breiteig



Kursarrangør: Tekstuniverset
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Det blir satt opp et kurs i løpet 2023
Varighet: 8 kvelder

Vi vil etterhvert tilby skrivekurs med Bjarte Breiteig, Digitalt eller fysisk. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED KURSET BLIR SATT OPP IGJEN.

Hver kveld vil vi se nærmere på en side ved skrivehåndverket - perspektiv, dialog, struktur etc. og belyse det med eksempler fra litteraturen. Vi fokuserer på skjønnlitterær prosa: roman, novelle og kortprosa.

Innhold:
Det vil bli gitt skriveøvelser og noen hjemmeoppgaver. Den viktigste delen av kurset er gjennomgang av deltakernes egne tekster. Ved påmelding leveres tekst på 2 - 5 sider til første gjennomgang. Dette bør være noe som er i prosess og som du har lyst å jobbe mer med. Legg også ved noen linjer om deg selv, hvem du er og litt om hva du skriver eller ønsker å skrive. Tekst og spørsmål sendes til: jorunn(at)tekstuniverset.no

Litt om kursholder:
Bjarte Breiteig har gitt ut tre kritikerroste novellesamlinger Fantomsmerter, Surrogater og Folk har begynt å banke på. Hans første roman Mine fem år som far vakte stor oppsikt og høstet svært gode kritikker da den kom i 2014. I 2020 kom han med sin andre roman Tøyeneffekten. Den fikk strålende mottagelser av anmeldere og lesere. Breiteig har bred erfaring med undervisning i kreativ skriving, og har vært leder for Aschehougs forfatterskole.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker digitalt skrivekurs med Bjarte Breiteig på zoom. Breiteigs filosofi er at alle, uansett nivå, kan hjelpes til en større bevissthet rundt egen skriving.

Undervisningstimer
Dersom det blir færre enn 12 deltagere, går vi ned på antall undervisningstimer.

Forkunnskaper:
• Kurset passer både for nybegynnere og mer erfarne skrivere

Facebook-gruppe:
Vil du være med i hemmelig Facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? I så fall kan du sende med en venneforespørsel til Jorunn Greiff Solli sånn at jeg kan legge deg til denne gruppa. Absolutt ikke nødvendig. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail.

Gavekort:
Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.