Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 4.100

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Flere av kravene i BRC-standaren kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses. Kurset passer bra for kvalitetsledere og HACCP-gruppemedlemmer som tar sikte på å etablere et system i tråd med BRC-krav. Det passer også for kvalitetsledere som har overtatt et BRC-system eller som ønsker å forenkle og videreutvikle systemet. I tillegg tar vi en kikk på de nye oppdateringene som kommer i draft til versjon 9 i start 2022.

Innhold:
• Program for utvikling av kvalitet og trygg matkultur
• Grunnleggende BRCGS
• Krav til produksjonsmiljøet og personell

Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne:
• Forstå grunnprinsippene/krav og hvordan møte disse i BRSGC Versjon 8
• Bygge mattrygghetskultur i bedriften
• Bruke standarden aktivt i det daglige
• Forstå BRCGS-revisjonsprosessen

Kursholdere:
Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering etter ISO 22000 og FSSC 22000. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Erlend Restad har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til blant annet BRC-sertifiseringer i flere år. Erlend er utdannet sivilingeniør i Kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Eirin Schrøder har lang erfaring med mattrygghet etter mer enn 15 år i bransjen. Eirin har jobbet i ulike produksjonsbedrifter, som for eksempel Stranda Spekemat, Maskinpakking og Orkla Health. Nå jobber Eirin i Eurofins Food & Feed Testing som blant annet kursholder, leder av et bransjenettverk innenfor Matsvindel og med rådgivning innen ulike tema rundt trygg mat.

Karoline Quintard i Eurofins Food Consultling moderer kurset.

Målgruppe:
Kurset passer bra for kvalitetsledere og HACCP-gruppemedlemmer som tar sikte på å etablere et system i tråd med BRCGS-krav. Det passer også for kvalitetsledere som har overtatt et BRCGS-system eller som ønsker å forenkle og videreutvikle systemet.