Digital transformasjonsledelseKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Thon Conference Vika Atrium
          Oslo, Vika
Kursadresse: Munkedamsveien 45, 0250 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 16.995

Vi tilbyr kurs om digital transformasjonsledelse. Lær koblingen mellom transformasjonsledelse og den fremvoksende digitaliserte lederrollen. Få energipåfyll, konkrete verktøy og tips til å stå stødig og fremoverlent i den digitale transformasjonen som er nødvendig, for din virksomhet.

Innhold:
Vi gir deg kurset du trenger for å bedre både din og virksomhetens omstillingsevne på en effektiv, oversiktlig og pedagogisk måte. Du lærer konkrete arbeidsmetoder og teknikker, slik at du får bedre kontroll og blir tryggere i lederrollen under omstillingsfasen du går gjennom. Metodene du lærer, kan du ta i bruk umiddelbart.

Det kreves bevisst ledelse for å lykkes med digital transformasjon. Ledere, uavhengig av nivå, må hvordan digitalisering endrer rammebetingelsene for virksomhetens produksjon av produkter og tjenester, og hvordan digital teknologi kan styrke virksomhetens evne til å nå mål og produsere resultater. Vi gir deg effektive verktøy og innspill til hva som skal til for å lykkes med din digitale omstilling.

Læringsutbytte:
• Hva er og hvordan jobber en digital transformasjonsleder
• Hvordan utfordre og fornye eksisterende organisasjonsmodeller, prosesser og normer
• Hvordan du kommuniserer som leder i omstillingsfaser
• Kulturelle grep
• Verktøy og tips for å gjøre din bedrift digitalt moden

Fordeler med kurset:
• Få kjennskap til en dagsaktuell og moderne ledelsesteori
• Forbered virksomheten for fremtiden
• Bli god til å utfordre virksomheten og se muligheter
• Erfaringsutveksling fra kursholder med andre virksomheter under digital omstilling
• Utvid ditt profesjonelle nettverk


Kursholdere: Rune Semundseth og Vigdis Austrheim

Rune Semundseth er daglig leder og eier i Businessmastering AS som står bak det markedsledende konseptet Medarbeiderkoden: verktøy og metoder for lederskap og medarbeiderskap samt beslektede temaer som målstyring og selvledelse. I en engasjerende tone holder Rune Semundseth foredrag og kurs som hjelper deltakerne med å skape effektive rutiner og gode arbeidskulturer. Han kaster et nytt og unikt lys på temaer som medarbeiderskap, kultur og samarbeid. Ved hjelp av storytelling og forankring i teori får du konkrete teknikker du kan ta med deg videre for å skape varig endring i din bedrift.

Vigdis Austrheim er en tydelig og inspirerende leder! Hun har over 17 års ledererfaring fra norske og nordiske virksomheter, som gründer og som leder i store internasjonale selskaper. Vigdis gir deg levende eksempler og praktiske tips fra egen virkelighet som garantert virker. Som del av sin lederkarriere har Vigdis bidratt til imponerende veksttall, samtidig som hun mestret å tiltrekke og beholde de beste talentene selv i tøffe endringsprosesser. Vigdis har unik ledererfaring fra Microsofts hovedkontor i Seattle, USA og som rådgiver i Great Place to Work. Vigdis er en etterspurt, engasjerende og spennende kurs, konsulent og foredragsholder og er i dag Partner i businessmastering.

Målgruppe for kurset

Ansatte på ulike ledernivåer

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj