Diametas motiverende samtaleKursarrangør: Diameta
Sted: Oslo, Skullerud
Oslo
Kursadresse: Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 4 ganger
Pris: 2.500

Diametas motiverende samtale er et tilbud og et supplement til våre kurs. Vi ønsker å gi våre kunder muligheten for et skreddersydd opplegg tilpasset den enkelte.

Diameta er totalleverandør av kurs for god selvfølelse og har Norges største team med proffe fagfolk som jobber med selvfølelse og holder kurs i store deler av Norge. Vi jobber med å lære barn, ungdom, foreldre, voksne, og ansatte i skoler og barnehager gode og enkle verktøy for å opprettholde og styrke selvfølelse. Vi er svært opptatt av forebygging og at hele støtteapparatet rundt et barn skal inneha kunnskap om hvordan bygge god selvfølelse.

Alle mennesker vil på et eller annet tidspunkt møte utfordringer i sin hverdag og nettopp derfor er det viktig at alle har verktøy som er konkrete og enkle å ta i bruk. Dette kan dreie seg om hvordan: få venner, føle trygghet, kommunisere med andre på en god måte, takle press og stress, ha gode søvnrutiner, løse konflikter, redusere mobbing i skolen, mestre sinne eller andre følelser, spise sunt, få bedre motivasjon, bruke selvhjelpteknikker ved behov, være trygg på seg selv, tenke og føle at jeg er god nok som den jeg er, kjenne mestring i forhold til hva som er viktig for den enkelte og hvordan stole på seg selv.

Dette jobber vi med:
• Kartlegging av din situasjon
• Hva er selvfølelse - hva er selvtillit
• Hva er viktig for deg
• Finne løsninger og motivasjon i hverdagen
• Strategier og mål
• Hvordan styrke selvfølelsen din
• Samtalene går over 4 ganger à 50 - 60 min hver gang

Målgruppe for kurset

Barn, ungdom, foreldre og voksne