Diameta kursholdere kursKursarrangør: Diameta
Sted: Hele landet, Ta kontakt
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt
Varighet: 4 timer
Pris: 20.000

Vi tilbyr opplæring i Diameta kursholder. Ønsker du å gjøre en forskjell for barn og unges selvfølelse? Bli en selvstendige kursholder hos Diameta

Vi ser etter personer som er genuint opptatt av at barn, ungdom og voksne skal ha det bra og som har et brennende ønske/vilje om å være med å gjøre en forskjell i barn og ungdoms liv. Dette arbeidet kan fint kombineres med annen jobb og du står fritt til å sette opp så mange kurs du vil. Dersom du kun vil lære verktøy du kan bruke på jobb eller privat uten å jobbe som kursholder, så er det mulig om det er ledige plasser på opplæringen. Vi har også fått rapporter om at de som har tatt Diameta sin sertifisering har blitt foretrukket i jobbsøkerprosesser.

Flere muligheter som Diameta kursholder:
• Etter endt opplæring vil de som er komfortable med å holde kurs for foreldre få muligheten til å bli opplært i å holde Foreldrekurs. Kurset vil gi foreldrene innsyn i noe av det barna lærer og hvilke verktøy de kan bruke i forskjellige situasjoner. Målet med kurset er å hjelpe foreldrene til barna/ungdommen som har eller skal delta på kurs slik at de får enda mer ut av kursene. Her vil det også være mulig å holde Kurs for god selvfølelse – gravide.
• De som er Diameta kursholdere, vil etter å ha kommet i gang med å holde kurs for barn og ungdom få muligheten (ved egnethet) til å bli Diameta instruktører. Det vil si at du kan holde kurs for ansatte i barnehage, skole, helsestasjoner og SFO/AKS. Les mer HER.
• Diameta holder foredrag for foreldre. For å være en foredragsholder på vegne av Diameta er det svært viktig at du har erfaring og god kompetanse som foredragsholder. Les mer om vårt foredrag HER. Vi har tilgang på egen opplæring for presentasjonsteknikk til en veldig lav pris for de som er interessert i dette.
• Diametas motiverende samtale
• Individuelle kurs/samtaler der vi skreddersyr våre verktøy og teknikker ved behov.
• Familiekurs
• Attraktive og meget gode verktøy du kan bruke i din hverdag både på jobb, privat og hjemme i familien. Les mer om erfaringene til vår kursholder Hanne Hagelund HER.
• Diameta tilbyr et nettbasert foreldrekurs i fem deler hvor foreldre lærer enkle verktøy som bidrar til mer bevissthet i foreldrerollen og hjelper til å støtte oppunder barnets selvfølelse. Se mer HER.
• Diameta har et samarbeidsavtale med AllSorts der Diameta sine kurs er sentrale i AllSorts sin portefølje av aktører. AllSorts samler aktiviteter som bidrar til glede, lek, trygghet og trivsel på en felles plattform. Fokus er ett mangfold av aktiviteter med lek, glede og mestring. Trygge, aktive og lekne barn får Diameta kurs for god selvfølelse på og utenfor skolen.

Trine startet opplæring av kursholdere i januar 2015 da hun ikke lengre hadde kapasitet til å reise rundt i Norge å holde disse kursene alene. Nå har vi sertifisert over 100 kursholdere. Etter rådgivning fra blant andre Innovasjon Norge, advokater, bedriftsrådgivere og forretningsutviklere bestemt hun seg derfor å lære opp kursholdere som skal være endel av teamet for å løfte frem arbeidet med selvfølelse i Norge. Dette fordi målsetningen med kurset er at flest mulig barn og ungdom skal ha det bra i vårt langstrakte land. Et stort mål er å være en bidragsyter til å få inn et nytt fag i Norsk skole. Ved å lære bort forebyggende verktøy for mestring, glede, trygghet og positivitet så mener Trine at barn og ungdom vil være bedre rustet til å takle utfordringer som kommer. Alle mennesker kommer borti utfordringer til tider, det er hvordan vi møter dem som vil være forskjellen på om vi takler dem eller ei.

Målgruppe for kurset

For deg som ønsker å gjøre en forskjell for barn og unges selvfølelse

Vis flere tilsvarende kurs: