Det store kurset om desserter - for bedrifter og større grupperKursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Hotel-Sverre eller der dere ønsker
          Rogaland
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Innhold:
Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut. Deretter begynner gruppe for gruppe å jobbe på kjøkken.

Her er alle råvare satt fram og arbeidsstasjoner satt opp. I løpet av ca 10 min er alle grupper i full jobb. Vi jobber deretter ca 1,5 time under kyndig veiledning av Inge Anda. Når det nærmer seg spising, går alle deltakere, utenom de som har ansvar for første rett inn i spisesal og setter seg ned.

Første rett blir anrettet på kjøkken, servert og presentert på en kreativ måte av gruppen som har hatt ansvar for denne retten. Deretter spiser vi rett for rett. Hele seansen tar ca 4,5 timer fra vi møtes til kaffe er servert. Alt avsluttes med mine flotte diplomer som deles ut med mye “lått og løye”

Målgruppe for kurset

Bedrifter eller større grupper